Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Λοβέρδος: "Οι φαρμακοποιοί να είναι γενναιόδωροι"

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε υπουργό Εργασίας και φαρμακοποιούς, μετά την απόφαση των τελευταίων να σταματήσουν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε «ακατανόητη» την ενέργεια των φαρμακοποιών να διακόψουν τα «τεφτέρια» στα φάρμακα την Μεγάλη Πέμπτη σε ασφαλισμένους σε ΟΑΕΕ, Πίστεως, ΔΕΗ και των υπαλλήλων της Εμπορικής Τράπεζας.
Ο υπουργός τόνισε ότι στηρίζει πολιτικά την απόφαση του ΟΑΕΕ την πληρωμή των οφειλών του προς τα φαρμακεία, δεδομένου ότι πρέπει να πληρωθούν τα δώρα του Πάσχα και οι συντάξεις, συνιστώντας παράλληλα στους φαρμακοποιούς να δείξουν γενναιοδωρία, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στα ταμεία.
Από τη μεριά τους, οι φαρμακοποιοί έχουν εξαγγείλει ακόμα και δικαστικές αγωγές εναντίον των Ταμείων, καθώς τα χρέη ανέρχονται σε 29 εκατομμύρια ευρώ.
Ο φαρμακευτικός σύλλογος ανακοίνωσε πριν από ένα 24ωρο ότι πια δεν θα χορηγεί φάρμακα στους ασφαλισμένους των εν λόγω ταμείων χωρίς να πληρώνει ο ασφαλισμένος το σχετικό αντίτιμο του κάθε φαρμάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου