Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Διάσκεψη Ορθοδόξων Νοτίου Αμερικής

Διάσκεψη Ορθοδόξων Επισκόπων της Νοτίου Αμερικής πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 15 μέχρι και τις 18 Απριλίου. Η Διάσκεψη, στην οποία θα λάβουν μέρος οι ορθόδοξοι μητροπολίτες της Λατινικής Αμερικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου αλλά και των Πατριαρχείων Αντιοχείας, Ρωσίας καθώς και Ουκρανοί Ιεράρχες θα διεξαχθεί στο μητροπολιτικό Μέγαρο της Αντιοχειανής Εκκλησίας στο Σαο Πάολο.

Η Διάσκεψη αυτή γίνεται για πρώτη φορά. Στόχος της είναι να μελετήσουν οι μητροπολίτες τα ζητήματα που αφορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία στην Λατινική Αμερική και να προσπαθήσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη διαποίμανση του πιστού λαού της περιοχής «εν ενί στόματι και μια καρδία». Επίσης η Διάσκεψη θα συμβάλει στις προετοιμασίες για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Κατά την λήξη της Διάσκεψης θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι παρόντες Ιεράρχες και στην οποία θα είναι προσκεκλημένοι διπλωμάτες των χωρών με διασπορά και εκπρόσωποι άλλων Εκκλησιών.

Στο Συνέδριο θα λάβουν μέρος οι μητροπολίτες Μπουένος Άιρες Ταράσιος και Μεξικού Αθηναγόρας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, οι μητροπολίτες Μεξικού Αντώνιος, Χιλής Σέργιος, Αργεντινής Σιλουανός, και Βραζιλίας Δαμασκηνός από το Πατριαρχείο Αντιοχείας, οι μητροπολίτες Αργεντινής Μελίτων και Βενεζουέλας Ιωάννης από το Πατριαρχείο Ρωσίας, και ο Ουκρανός μητροπολίτης Βραζιλίας Ιερεμίας.

Στην διοργάνωση αυτής της Διάσκεψης φαίνεται να έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο ο μητροπολίτης Σάο Πάλο και Βραζιλίας Δαμασκηνός του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Πηγή: www.amen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου