Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

“Δεθείτε” η Ελλάδα από σήμερα απογειώνετε – Τέρμα τα μνημόνια

 Δευτέρα, 20 Αυγούστου, 2018


Λοιπόν, κυρίες και κύριοι η Ελλάς από σήμερα περνάει σε άλλη σελίδα. Αυτό ήταν και τελείωσε. Από σήμερα πάνε τα μνημόσυνα, μνημόνια. 
Ο Πρωθυπουργός θα φορέσει γραβάτα. Του έδωσε μία ο Ζάετς στις Πρέσπες και κουστουμαρισμένος και λίγο “ψιλοκαμμένος” θα βγάλει Μάτι.
Έτσι η ΕΛΛΑΣ θα απογειωθεί για νέες περιπέτειες και ο θεός βοηθός.
Λέτε... να; Χμμμ...

Άραγε φταίει μόνο ο Τσίπρας; Οι άλλοι τι έκαναν; Πάνω από όλα ο κ. Τσίπρας και όλοι οι πολιτικοί εκλέγονται από τον “περήφανο” Ελληνικό λαό. Ζήτωωωωωωωωωω.

Πάμε στην Ελλάδα και βλέπουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού δεν κουνάει το δακτυλάκι του για τίποτα. Οι περισσότεροι είναι άρρωστοι έστω και πονοκέφαλο να έχουν γιατί ο άλλος κόσμος δεν έχει πονοκεφάλους. Ωχ ρε αδερφέ!  Και άλλα πολλά που δεν τα αναφέρω γιατί πονάω μέσα μου.
Έχουμε μείνει στο ότι εμείς γεννήσαμε τη δημοκρατία, εμείς βγάλαμε επιστήμες, εμείς βγάλαμε θέατρο, Ολυμπιακούς Αγώνες, Ελευθερία...
Η αλήθεια όμως είναι ότι χιλιάδες χρόνια οι πρόγονοί μας τα έκαναν όλα αυτά και εμείς καμαρώνουμε. Έτσι δεν είναι; Αλλά εμείς τι κάναμε για να είναι αναπαυμένοι, ότι είμαστε αντάξιοι απόγονοι;
Με το κομπολόϊ, το φραπέ, το ουζάκι, το σουβλάκι, το χταποδάκι και ότι άλλο ...άκι και δεν βαριέσαι, έχει ο θεός...
Άμα δεν αλλάξουμε μυαλά δεν θα απογειωθούμε αλλά μπορεί να δούμε χειρότερες ημέρες! Είναι καιρός να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όλοι μας. Ψηφοφόροι, εκλεγόμενοι, εργατικό δυναμικό...  Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις, οικονομική ανάταση και να βλέπουμε το μέλλον για ότι καλύτερο και να είμαστε συνεπείς με την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.
Η Αρχαία Ελλάδα είναι επιστήμες σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου, εμείς όμως... Θα δούμε, ο καιρός θα το δείξει.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου