Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Δίκτυο 170 καταστημάτων από τη Verbund

Ετικέττες: ΔΕΗ - Verbund

Δίκτυο περίπου 170 καταστημάτων πανελλαδικά μέσω των οποίων θα προωθεί συμβόλαια προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, αποκτά η αυστριακή ενεργειακή εταιρεία Verbund, ο πιο βασικός ανταγωνιστής της ΔΕΗ στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για την πιο επιθετική κίνηση εναλλακτικού παρόχου ενέργειας που έχει γίνει μέχρι σήμερα, καθώς η αυστριακή εταιρεία δημιουργεί σημεία πώλησης των προγραμμάτων της- που σημειωτέον παρέχονται με εκπτώσεις 10%-15% έναντι της ΔΕΗ- με επιχειρήσεις που διαθέτουν δίκτυο καταστημάτων με είδη ηλεκτρολογικού υλικού ή προσφέρουν λύσεις σε σχετικά θέματα.

Πρόκειται για την Space Hellas, που μέσω ενός δικτύου 70 καταστημάτων παρέχει υπηρεσίες τριών δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και internet, την Καυκάς που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με 27 σημεία πώλησης πανελλαδικά, την Γετήλ που διαθέτει δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με 57 σημεία πώλησης και τη συνεταιριστική Astron Electric με καταστήματα στην Πελοπόννησο. Μέσω όλων αυτών οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα μπορούν να πληροφορούνται για τα προγράμματα που προσφέρει, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες, καθώς και για τον τρόπο προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από τη Verbund.

Πηγή: Ρεπόρτερς. Γιώργος Φιντικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου