Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Δίκτυο 170 καταστημάτων από τη Verbund

Ετικέττες: ΔΕΗ - Verbund

Δίκτυο περίπου 170 καταστημάτων πανελλαδικά μέσω των οποίων θα προωθεί συμβόλαια προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, αποκτά η αυστριακή ενεργειακή εταιρεία Verbund, ο πιο βασικός ανταγωνιστής της ΔΕΗ στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για την πιο επιθετική κίνηση εναλλακτικού παρόχου ενέργειας που έχει γίνει μέχρι σήμερα, καθώς η αυστριακή εταιρεία δημιουργεί σημεία πώλησης των προγραμμάτων της- που σημειωτέον παρέχονται με εκπτώσεις 10%-15% έναντι της ΔΕΗ- με επιχειρήσεις που διαθέτουν δίκτυο καταστημάτων με είδη ηλεκτρολογικού υλικού ή προσφέρουν λύσεις σε σχετικά θέματα.

Πρόκειται για την Space Hellas, που μέσω ενός δικτύου 70 καταστημάτων παρέχει υπηρεσίες τριών δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και internet, την Καυκάς που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με 27 σημεία πώλησης πανελλαδικά, την Γετήλ που διαθέτει δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με 57 σημεία πώλησης και τη συνεταιριστική Astron Electric με καταστήματα στην Πελοπόννησο. Μέσω όλων αυτών οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα μπορούν να πληροφορούνται για τα προγράμματα που προσφέρει, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες, καθώς και για τον τρόπο προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από τη Verbund.

Πηγή: Ρεπόρτερς. Γιώργος Φιντικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου