Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Δίκτυο 170 καταστημάτων από τη Verbund

Ετικέττες: ΔΕΗ - Verbund

Δίκτυο περίπου 170 καταστημάτων πανελλαδικά μέσω των οποίων θα προωθεί συμβόλαια προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, αποκτά η αυστριακή ενεργειακή εταιρεία Verbund, ο πιο βασικός ανταγωνιστής της ΔΕΗ στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για την πιο επιθετική κίνηση εναλλακτικού παρόχου ενέργειας που έχει γίνει μέχρι σήμερα, καθώς η αυστριακή εταιρεία δημιουργεί σημεία πώλησης των προγραμμάτων της- που σημειωτέον παρέχονται με εκπτώσεις 10%-15% έναντι της ΔΕΗ- με επιχειρήσεις που διαθέτουν δίκτυο καταστημάτων με είδη ηλεκτρολογικού υλικού ή προσφέρουν λύσεις σε σχετικά θέματα.

Πρόκειται για την Space Hellas, που μέσω ενός δικτύου 70 καταστημάτων παρέχει υπηρεσίες τριών δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και internet, την Καυκάς που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με 27 σημεία πώλησης πανελλαδικά, την Γετήλ που διαθέτει δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με 57 σημεία πώλησης και τη συνεταιριστική Astron Electric με καταστήματα στην Πελοπόννησο. Μέσω όλων αυτών οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα μπορούν να πληροφορούνται για τα προγράμματα που προσφέρει, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες, καθώς και για τον τρόπο προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από τη Verbund.

Πηγή: Ρεπόρτερς. Γιώργος Φιντικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου