Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Νεκροί ηγέτες της Αλ Κάιντα σύμφωνα με τον πρωθυπουργό

Η ιρακινή κυβέρνηση και ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσαν το θάνατο δύο ηγετών του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα σε επιχείρηση των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας με την υποστήριξη αμερικανικών μονάδων. Για ένα πιθανώς συντριπτικό πλήγμα για τη δράση της της Αλ Κάιντα στο Ιράκ κάνουν λόγο οι αμερικανικές δυνάμεις.

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Νούρι αλ-Μαλίκι ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι οι καταζητούμενοι Αγιούμπ αλ-Μάσρι και Αμπού Ομάρ αλ Μπαγκντάτι σκοτώθηκαν στην πόλη Ταρ-ταρ της επαρχίας Σαλαχεντίν, δυτικά της Βαγδάτης, από Ιρακινούς πράκτορες με βοήθεια των ΗΠΑ.
Ανδρες των ιρακινών δυνάμεων επιτέθηκαν στο κρυσφύγετό της έχοντας αμερικανική αεροπορική συνδρομή.
Η ιρακινή τηλεόραση μετέδωσε εικόνες των δύο εξτρεμιστών πριν και μετά το θάνατό τους.

Ο Αμπού Χάμζα αλ-Μουχάτζερ ή Αμπού Αγιούμπ αλ-Μάσρι, όπως ήταν γνωστός, ήταν ο στρατιωτικός ηγέτης της Αλ Κάιντα, ενώ ο Χαμίντ Νταούντ Χαλίλ αλ-Ζάουι ή Αμπού Ομάρ αλ Μπαγκντάτι, που έφερε και τον τίτλο του «πρίγκιπα της πίστης», ήταν ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ (ISI) που ιδρύθηκε το 2006 και συνεργαζόταν με την Αλ Κάιντα.
Οι ιρακινές Αρχές είχαν ανακοινώσει πολλές φορές το θάνατο ή τη σύλληψη του Μπαγκνάτι, όμως πάντα διαψεύδονταν από ισλαμικές ιστοσελίδες προσκείμενες στους εξτρεμιστές.

«Ο θάνατος αυτών των δύο τρομοκρατών είναι ενδεχομένως ένα συντριπτικό πλήγμα για την Αλ Κάιντα στο Ιράκ» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου