Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Νεκροί ηγέτες της Αλ Κάιντα σύμφωνα με τον πρωθυπουργό

Η ιρακινή κυβέρνηση και ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσαν το θάνατο δύο ηγετών του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα σε επιχείρηση των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας με την υποστήριξη αμερικανικών μονάδων. Για ένα πιθανώς συντριπτικό πλήγμα για τη δράση της της Αλ Κάιντα στο Ιράκ κάνουν λόγο οι αμερικανικές δυνάμεις.

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Νούρι αλ-Μαλίκι ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι οι καταζητούμενοι Αγιούμπ αλ-Μάσρι και Αμπού Ομάρ αλ Μπαγκντάτι σκοτώθηκαν στην πόλη Ταρ-ταρ της επαρχίας Σαλαχεντίν, δυτικά της Βαγδάτης, από Ιρακινούς πράκτορες με βοήθεια των ΗΠΑ.
Ανδρες των ιρακινών δυνάμεων επιτέθηκαν στο κρυσφύγετό της έχοντας αμερικανική αεροπορική συνδρομή.
Η ιρακινή τηλεόραση μετέδωσε εικόνες των δύο εξτρεμιστών πριν και μετά το θάνατό τους.

Ο Αμπού Χάμζα αλ-Μουχάτζερ ή Αμπού Αγιούμπ αλ-Μάσρι, όπως ήταν γνωστός, ήταν ο στρατιωτικός ηγέτης της Αλ Κάιντα, ενώ ο Χαμίντ Νταούντ Χαλίλ αλ-Ζάουι ή Αμπού Ομάρ αλ Μπαγκντάτι, που έφερε και τον τίτλο του «πρίγκιπα της πίστης», ήταν ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ (ISI) που ιδρύθηκε το 2006 και συνεργαζόταν με την Αλ Κάιντα.
Οι ιρακινές Αρχές είχαν ανακοινώσει πολλές φορές το θάνατο ή τη σύλληψη του Μπαγκνάτι, όμως πάντα διαψεύδονταν από ισλαμικές ιστοσελίδες προσκείμενες στους εξτρεμιστές.

«Ο θάνατος αυτών των δύο τρομοκρατών είναι ενδεχομένως ένα συντριπτικό πλήγμα για την Αλ Κάιντα στο Ιράκ» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου