Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Περισσότεροι από 7.000 Παλαιστίνιοι στις ισραηλινές φυλακές

Οι 270 εκ των οποίων είναι ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών

Συγγενείς Παλαιστινίων φυλακισμένων ζητούν την απελευθέρωσή τους.

Περισσότεροι από 7.000 Παλαιστίνιοι, οι 270 εκ των οποίων είναι ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών, κρατούνται αυτή τη στιγμή σε φυλακές του Ισραήλ, σύμφωνα με στοιχεία της παλαιστινιακής Κεντρικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Τρεις από τους κρατούμενους βρίσκονται στη φυλακή για περισσότερα από 30 χρόνια, ενώ 315 για περισσότερα από 15 χρόνια, αναφέρει η στατιστική υπηρεσία σε ανακοίνωση της που δημοσιεύθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των παλαιστίνιων κρατούμενων το Σάββατο.
Ανάμεσα στους φυλακισμένους, οι 264 βρίσκονται υπό διοικητική κράτηση, δηλαδή έχουν φυλακιστεί χωρίς να δικαστούν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από το 1967 το Ισραήλ έχει φυλακίσει περισσότερους από 760.000 Παλαιστίνιους

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου