Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Βρέθηκε στην Κυψέλη η κεντρική γιάφκα του «Επαναστατικού Αγώνα»

Δίπλα στην Ευελπίδων ο οπλισμός
Ο οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε γκαρσονιέρα 30 τ.μ. του 5ου ορόφου στη διασταύρωση των οδών Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, δίπλα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Σημειώνεται ότι στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η γιάφκα, έγινε η παρθενική διπλή βομβιστική επίθεση του «Επαναστατικού Αγώνα», στις 5 Σεπτεμβρίου 2003. Το διαμέρισμα, πάντως, είχε ενοικιαστεί το 2004.

Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οκτώ ρουκέτες, αντιαρματικό τύπου RPG7, σαν και αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στις 12 Ιανουαρίου 2007, καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο MP5 και εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε επίσης έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος θα εξεταστεί, καθώς και κλειστές κούτες οι οποίες θα μεταφερθούν με προσοχή από το διαμέρισμα σε ασφαλέστερο χώρο.

Εκτός από την Αντιτρομοκρατική επί τόπου βρίσκεται και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ.

Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί στο όνομα Αναστάσιος Γριβοκωστόπουλος, το οποίο είχε μία εκ των πλαστών ταυτοτήτων που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου για την υπόθεση Κωνσταντίνου Γουρνά.

Όλη η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται η γιάφκα.

Οι ένοικοι της πενταόροφης πολυκατοικίας μεταφέρθηκαν σε κοντινό ξενοδοχείο, όπου θα παραμείνουν μέχρι το τέλος των ερευνών, με έξοδα της Πολιτείας.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου