Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ένας ληστής νεκρός και τρεις αστυνομικοί τραυματίες σε ληστεία στη Θεσσαλονίκη


Χειροβομβίδα εναντίον αστυνομικών
Αιματηρή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, με απολογισμό ένα ληστή νεκρό και τρεις αστυνομικούς ελαφρά τραυματισμένους από θραύσματα χειροβομβίδας που εκτόξευσε ο ένας εκ των δραστών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ, όπου την ώρα εκείνη γινόταν καταμέτρηση των εισπράξεων και απαίτησαν τα χρήματα.

Περίοικος που αντιλήφθηκε την ληστεία κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου, κάλεσαν τους ληστές να παραδοθούν, αλλά εκείνοι αντέδρασαν, πυροβολώντας κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Κατά τη συμπλοκή και παρά τον τραυματισμό του από τα πυρά, ένας εκ των δύο δραστών πέταξε χειροβομβίδα, από τα θραύσματα της οποίας τραυματίστηκαν σοβαρά ο ένας ληστής και τρεις αστυνομικοί.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο ληστής εξέπνευσε. Η συνεργός του συνελήφθη.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρχε κι άλλος συνεργός στην ληστεία.
Κοντά στον τόπο της ληστείας βρέθηκε ΙΧ με τρία πιστόλια, ένα καλάσνικοφ και δύο χειροβομβίδες.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου