Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Εκδήλωση στο Γενικό Προξενείο της Ελλαδος στη Βοστώνη

νενικήκαμεν

2500 Χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα
Τη νικηφόρα μάχη που κέρδισε η Δημοκρατία & ο Πολιτισμός

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Βοστώνη για τον εορτασμό των 2,500 χρόνων της Μάχης του Μαραθώνα και τον πρώτο Μαραθώνιο που ήταν όταν ο Φειδιππίδης έτρεξε να ενημερώσει τους Αθηναίους ότι νίκησαν τους Πέρσες στη μάχη. Νενικήκαμεν φώναξε ο Φειδιππίδης και έπεσε νεκρός.


Την Δευτέρα 19 Απριλίου θα γίνει ο Μαραθώνιος της Βοστώνης ο οποίος είναι ο αρχαιότερος Μαραθώνιος δρόμος εκτός Ελλάδος και έχουν έρθει πολλοί αθλητές από την Ελλάδα (σύνολο 73) που θα λάβουν μέρος μαζί τους και περίπου 25 συνοδοί με τον Δήμαρχο Μαραθώνος. Να θυμίσουμε ότι πριν χρόνια έγινε αδελφοποίηση της πόλης του Μαραθώνα με την πόλη Hopkinton της Μασσαχουσέτης όπου είναι η αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου της Βοστώνης.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Προξενείο συμμετείχαν αρκετοί Γενικοί Πρόξενοι ξένων κρατών, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιος, οι Ελληνικής καταγωγής Γερουσιαστές κ.κ. Steve Panagiotakos και Bruce Tarr, επικεφαλείς του Boston Marathon, o Δήμαρχος Μαραθώνα και ο Δήμαρχος του Hopkinton. Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Βιδάλη, οι πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας κύριοι Δημήτρης Παπασλής και Βασίλης Καυκάς, οι πρώην Πρόεδροι της Παμακεδωνικής κ.κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος και Πάνος Σπηλιάκος, μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ο γυιός του νικήτή του Boston Marathon κ. Κυριακίδης και πολλοί άλλοι.
Εκεί ήσαν και τα τέσσερα στεφάνια που θα στεφανώσουν τους αθλητές και αθλήτριες που θα κερδίσουν τον φετινό Μαραθώνιο.
Μέ τέτοιου είδους εκδηλώσεις ο αριθμός των Φιλλελήνων μεγαλώνει και χρειαζόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις.  Εχθρούς έχει ο Ελληνισμός πάρα πολλούς, φίλους θέλουμε και ο Μαραθώνιος και άλλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται πιό συχνά.  Συγχαρητήρια.

Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου