Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Υπολειτουργεί το δημόσιο την Πέμπτη

Δεν πας να τρέχεις εσύ Γιώργο για δανεικά, οι «παντρεμένοι» με το κράτος κάνουν πάλι απεργία. Γιατί άραγε; Αυτοί δεν σας ψηφίζουν; Εσάς τους προηγούμενους… Καημένη Γενέτειρα δηλαδή τι θέλουν Καλικράτη ή Στρατοκράτη; (Δικό μας & sic)


Υπολειτουργεί την Πέμπτη ο δημόσιος τομέας, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει αποφασίσει 24ωρη απεργία στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις εφορίες, τα τελωνεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα ασφαλιστικά ταμεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι πανεπιστημιακοί και οι καθηγητές στα ΤΕΙ, ενώ δεν συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα Μεταφοράς.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη τα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά λόγω της 48ωρης των νοσοκομειακών γιατρών. Διαμαρτύρονται για τα προβλήματα του ΕΣΥ και τη συρρίκνωση των νοσοκομειακών ταμείων.

48ωρη απεργία από την Τετάρτη έχει κηρύξει και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Διεκδικεί αυξήσεις στα επιδόματα ειδικών συνθηκών και προσλήψεις.

Κλειστά θα είναι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι καθώς στην απεργία συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού.

Παράλληλα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ακυρώνονται όλες οι θεατρικές παραστάσεις, καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα συμμετάσχει στην απεργία του ΠΑΜΕ.
Εν τω μεταξύ ωρομίσθιοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έχουν κατασκηνώσει από την Τρίτη στο Σύνταγμα.
Σαράντα οχτάωρη απεργία από την Τετάρτη πραγματοποιεί και το ΠΑΜΕ. καλώντας τους εργαζομένους να εναντιωθούν στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει το ΠΑΜΕ, την Τετάρτη μέλη του προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της περιφέρειας Κρήτης στα Χανιά.
Το ΠΑΜΕ, οργανώνει για την Πέμπτη στις 10 το πρωί, συγκέντρωση στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων των Χανίων.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου