Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Υπολειτουργεί το δημόσιο την Πέμπτη

Δεν πας να τρέχεις εσύ Γιώργο για δανεικά, οι «παντρεμένοι» με το κράτος κάνουν πάλι απεργία. Γιατί άραγε; Αυτοί δεν σας ψηφίζουν; Εσάς τους προηγούμενους… Καημένη Γενέτειρα δηλαδή τι θέλουν Καλικράτη ή Στρατοκράτη; (Δικό μας & sic)


Υπολειτουργεί την Πέμπτη ο δημόσιος τομέας, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει αποφασίσει 24ωρη απεργία στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις εφορίες, τα τελωνεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα ασφαλιστικά ταμεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι πανεπιστημιακοί και οι καθηγητές στα ΤΕΙ, ενώ δεν συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα Μεταφοράς.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη τα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά λόγω της 48ωρης των νοσοκομειακών γιατρών. Διαμαρτύρονται για τα προβλήματα του ΕΣΥ και τη συρρίκνωση των νοσοκομειακών ταμείων.

48ωρη απεργία από την Τετάρτη έχει κηρύξει και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Διεκδικεί αυξήσεις στα επιδόματα ειδικών συνθηκών και προσλήψεις.

Κλειστά θα είναι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι καθώς στην απεργία συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού.

Παράλληλα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ακυρώνονται όλες οι θεατρικές παραστάσεις, καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα συμμετάσχει στην απεργία του ΠΑΜΕ.
Εν τω μεταξύ ωρομίσθιοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έχουν κατασκηνώσει από την Τρίτη στο Σύνταγμα.
Σαράντα οχτάωρη απεργία από την Τετάρτη πραγματοποιεί και το ΠΑΜΕ. καλώντας τους εργαζομένους να εναντιωθούν στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει το ΠΑΜΕ, την Τετάρτη μέλη του προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της περιφέρειας Κρήτης στα Χανιά.
Το ΠΑΜΕ, οργανώνει για την Πέμπτη στις 10 το πρωί, συγκέντρωση στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων των Χανίων.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου