Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

Υπολειτουργεί το δημόσιο την Πέμπτη

Δεν πας να τρέχεις εσύ Γιώργο για δανεικά, οι «παντρεμένοι» με το κράτος κάνουν πάλι απεργία. Γιατί άραγε; Αυτοί δεν σας ψηφίζουν; Εσάς τους προηγούμενους… Καημένη Γενέτειρα δηλαδή τι θέλουν Καλικράτη ή Στρατοκράτη; (Δικό μας & sic)


Υπολειτουργεί την Πέμπτη ο δημόσιος τομέας, καθώς η ΑΔΕΔΥ έχει αποφασίσει 24ωρη απεργία στην οποία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις εφορίες, τα τελωνεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, στα ασφαλιστικά ταμεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι πανεπιστημιακοί και οι καθηγητές στα ΤΕΙ, ενώ δεν συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα Μεταφοράς.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη τα νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά λόγω της 48ωρης των νοσοκομειακών γιατρών. Διαμαρτύρονται για τα προβλήματα του ΕΣΥ και τη συρρίκνωση των νοσοκομειακών ταμείων.

48ωρη απεργία από την Τετάρτη έχει κηρύξει και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Διεκδικεί αυξήσεις στα επιδόματα ειδικών συνθηκών και προσλήψεις.

Κλειστά θα είναι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι καθώς στην απεργία συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού.

Παράλληλα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, ακυρώνονται όλες οι θεατρικές παραστάσεις, καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα συμμετάσχει στην απεργία του ΠΑΜΕ.
Εν τω μεταξύ ωρομίσθιοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έχουν κατασκηνώσει από την Τρίτη στο Σύνταγμα.
Σαράντα οχτάωρη απεργία από την Τετάρτη πραγματοποιεί και το ΠΑΜΕ. καλώντας τους εργαζομένους να εναντιωθούν στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει το ΠΑΜΕ, την Τετάρτη μέλη του προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της περιφέρειας Κρήτης στα Χανιά.
Το ΠΑΜΕ, οργανώνει για την Πέμπτη στις 10 το πρωί, συγκέντρωση στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων των Χανίων.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου