Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Γεμάτη η αίθουσα στον επίσημο δείπνο για την παρέλαση στη Βοστώνη αλλά ...

Είναι καιρός η Ομοσπονδία να κάνει κάτι για τα μέλη της.
Από αριστερά ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος Βουλευτής ΝΔ και πρώην Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, στο μέσον ο κ. Βασίλειος Καυκάς πρώην Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνης) & της ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗΣ Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά και δεξιά ο κ. Γεώργιος Σπυριδόπουλος
                                                                                                                              Photo: James Bichekas
Έγινε χθες το βράδυ το επίσημο δείπνο για την παρέλαση.
Μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.  Αρκετά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σημεία που πρέπει να τα λάβουν υπόψη οι υπεύθυνοι της σημερινής διοίκησης της Ομοσπονδίας και οπωσδήποτε οι Σύλλογοι που την αποτελούν διαφορετικά θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

Στα θετικά είναι ότι υπήρχαν πολλοί που ήρθαν για πρώτη φορά και για να μαζευτεί τόσος κόσμος πρέπει να έγιναν πολλά τηλεφωνήματα σε ανθρώπους εκτός Συλλόγων Ομοσπονδίας. Επίσης στα θετικά είναι ότι το τμήμα των Ευζώνων συνέχεια ανανεώνεται και μπράβο στους νέους που συμμετέχουν. Τα στεφάνια ελιάς στα τραπέζια ήταν κάτι ελληνικότατο και συγχαρητήρια στην κυρία Σπυριδοπούλου.  Θετική και η αναγνώριση του κ. Θανάση Βουλγαρόπουλου ενός Έλληνα που έχει προσφέρει με το δικό του τρόπο και τη δική του προσωπική εργασία στην Ομογένεια.

Στα αρνητικά τώρα που πρέπει να προσέξει η Ομοσπονδία και καλό θα είναι να γίνει μία αυτοκριτική γιά να διορθωθούν τα λάθη.
Αγνοήθηκε παντελώς η κοπέλα που πριν μία εβδομάδα η ίδια η Ομοσπονδία εξέλεξε με τον τίτλο της “Miss Greek Independence”. Ούτε στο Κυβερνείο αναγνωρίστηκε ούτε στο δείπνο, το ίδιο και η πρώτη επιλαχούσα.
Βαρετό και μονότονο το πρόγραμμα και κατάχρηση μικροφώνου. Με αποτέλεσμα αρκετοί να μουρμουρίζουν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Γιατί άραγε να έρχεται ορχήστρα τη στιγμή που το καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος είναι περιορισμένο και προς το τέλος. Μόλις τελείωσαν οι ομιλίες δεν έμεινε ούτε το 1/3 στη αίθουσα.
Οι υποτροφίες άφησαν ερωτηματικά για την επιτροπή όσο και για την επιλογή.
Η κλήρωση του λαχείου έπρεπε να γίνει νωρίτερα και η προώθηση των λαχνών να είναι με πιο ευπρεπή τρόπο. Μιλάμε για Ομοσπονδία όχι για εξωραϊστικό Σύλλογο.

Αυτά και άλλα πολλά που πρέπει να αναλυθούν και να διορθωθούν γιατί διαφορετικά η ομοσπονδία χάνει κύρος και πιθανόν να χάσει μέλη.
Βέβαια εθελοντές είναι οι άνθρωποι αλλά να μην ξεφεύγουν οι εκδηλώσεις από την Ομοσπονδία κάτι που οι περισσότεροι Σύλλογοι το βλέπουν και τους απασχολεί ακόμα και με αυτή την συμμετοχή τους στην Ομοσπονδία.

Προς θεού αναγνωρίζουμε τον αγώνα και τον μόχθο όσων εργάζονται αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγοντε και να διορθωθούν.

Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου