Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Oι «Kαμπίσιοι» "Θέλουμε έναν δήμο!"

Εξω από το Yπουργείο Εσωτερικών συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι οι «καμπίσιοι» με την ελπίδα να συναντήσουν τον υπουργό κ. Γιάννη Ραγκούση και να του παραδώσουν το ψήφισμα που εξέδωσαν στην προχθεσινή τους συγκέντρωση με το οποίο καταδικάζουν την διχοτόμηση της βόρειας Ηλείας με το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

Όπως δήλωσε χθες το απόγευμα στην «Πρώτη», ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ηλειακού Κάμπου και δήμαρχος Λεχαινών κ. Νίκος Κουλούρης, στην Αθήνα θα πάνε σήμερα όλοι οι δήμαρχοι, εκπρόσωποι των αντιπολιτεύσεων και δημοτικοί σύμβουλοι όπου με πανό που θα γράφει «Θέλουμε έναν δήμο! Μας διχοτομούν!» θα περιμένουν να συναντήσουν τον κ. Ραγκούση έστω και για ένα λεπτό! «Στις 12 σήμερα το μεσημέρι θα είμαστε όλοι μαζί έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου θα περιμένουμε μέχρι να συναντήσουμε τον κ. Ραγκούση έστω για ένα λεπτό προκειμένου να του παραδώσουμε το ψήφισμά μας με το οποίο τονίζουμε ότι θέλουμε οι δήμοι του Κάμπου να γίνουμε ένας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουλούρης.

Το ψήφισμα
Οι εφτά δήμοι του Ηλειακού Κάμπου στην προχθεσινή σύσκεψη που πραγματοποίησαν με αντικείμενο την διοικητική μεταρρύθμιση σύμφωνα με το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ εξέδωσαν ψήφισμα.Σύμφωνα με αυτό, επιβεβαιώνονται οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων Ανδραβίδας, Βαρθολομιού, Γαστούνης, Κάστρου-Κυλλήνης, Λεχαινών και Τραγανού, καθώς και η απόφαση του Συνδέσμου και των φορέων που λήφθηκε σε διευρυμένη σύσκεψη παρουσία των έξι βουλευτών της Ηλείας.Ακόμα, σύμφωνα με το ψήφισμα, οι προαναφερόμενοι δήμοι εμμένουν στην απόφασή τους να αποτελέσουν έναν δήμο και αποδοκιμάζουν κάθε προσπάθεια διχοτόμησης, προσάρτησης, επέκτασης (εκτός ορίων του Συνδέσμου) ή απόσπασης οποιουδήποτε δήμου του Συνδέσμου. Επισημαίνουν ε ιδιαίτερα, ότι είναι κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε σκέψη συνένωσης με τον δήμο Αμαλιάδας.Επίσης, οι προαναφερόμενοι δήμοι καλούν την Πολιτεία να αποδεχθεί την θεσμική θέληση των έξι δήμων του Συνδέσμου για ενιαίο δήμο, ενώ όσον αφορά στην έδρα -σύμφωνα πάντα με το ψήφισμα- αυτή θα οριστεί με κριτήρια που θα θεσπίσει η Πολιτεία και θα ισχύσουν για όλη την επικράτεια.«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη θέση μας αυτή είμαστε υπέρμαχοι του πνεύματος και της φιλοσοφίας του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», καταλήγει ο Σύνδεσμος στο ψήφισμά του, το οποίο θα επιδοθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο σε κάθε αρμόδιο.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ, Αντυ Καπλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου