Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Λόρα Μπους: Κάποιος μας δηλητηρίασε στη Γερμανία

Laura Bush

Η αυτοβιογραφία της πρώην πρώτης κυρίας κυκλοφορεί σε μερικές ημέρες και αναμένεται να ταράξει τα νερά

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Συζητήσεις και πιθανώς κάποιες διπλωματικές εντάσεις αναμένεται να προκαλέσει η αυτοβιογραφία της πρώην πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών Λόρα Μπους με τίτλο «Spoken from the heart» («Μιλώντας από καρδιάς»), η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα.
Μεταξύ άλλων, η κυρία Μπους κάνει λόγο για το ενδεχόμενο εκείνη, ο σύζυγός της, τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, και μέλη της αμερικανικής αποστολής σε σύνοδο του G8 το 2007 στη Γερμανία να έπεσαν θύμα δηλητηρίασης, για το θανατηφόρο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ως οδηγός σε ηλικία 17 ετών, τις τύψεις από τις οποίες υπέφερε για χρόνια, αλλά και τα προβλήματα του συζύγου της με το αλκοόλ.
Η ιδέα ότι η έντονη στομαχική αδιαθεσία του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους και μελών της αμερικανικής αποστολής στη Σύνοδο Κορυφής του Χαϊλίνγκενταμ, που δεν τους επέτρεψαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των υπόλοιπων αποστολών, ίσως να οφείλεται σε δηλητηρίαση δεν ακούγεται για πρώτη φορά, είναι όμως η πρώτη φορά που συζητείται ανοικτά από τους εμπλεκόμενους. Οπως αποκαλύπτει η 64χρονη κυρία Μπους, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ερευνήσει την υπόθεση, όμως οι γιατροί απέδωσαν το συμβάν σε κάποια ίωση. « Δεν μάθαμε ποτέ αν αρρώστησαν άλλες αποστολές ή αν η δική μας ήταν μυστηριωδώς η μόνη » λέει.
Παρά το γεγονός ότι απέφευγε πάντοτε να μιλάει για το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε το 1963 παραβιάζοντας ένα «στοπ», με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο συμμαθητής της Μάικ Ντάγκλας, στα απομνημονεύματά της η Λόρα κάνει μια πολύ προσωπική καταγραφή του συμβάντος. « Ολη την ώρα προσευχόμουν να είναι ζωντανός. Φώναζα μέσα μου συνεχώς:“Σε παρακαλώ, Θεέ μου΄΄. Εκείνον τον Νοέμβριο έχασα την πίστη μου για πολλά χρόνια. Ηταν η πρώτη φορά που προσευχόμουν και παρακαλούσα τον Θεό για κάτι και στο 17χρονο μυαλό μου η μόνη απάντηση που πήρα ήταν οι λυγμοί της μαμάς του Μάικ που ακούγονταν από την εντατική » γράφει.
Οσο για τη συνήθεια του Τζορτζ Μπους να πίνει ένα μπέρμπον πριν από το δείπνο, μια μπίρα με το φαγητό και ένα κοκτέιλ αργότερα, η Λόρα Μπους γράφει ότι είναι κάτι συνηθισμένο για τους Τεξανούς, όπως ο σύζυγός της. Οταν όμως εκείνος προσέθεσε και ένα τέταρτο ποτό μέσα στην ημέρα, του είπε ότι « δεν επρόκειτο να τον αφήσει, ούτε όμως και να του επιτρέψει να την εγκαταλείψει με δίδυμα ». Ο Μπους συμμορφώθηκε και έκοψε το ποτό όταν έκλεισε τα 40.

Πηγή: Το ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου