Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

O “γνωστός” μας, Γιώργος Ανωμερίτης, από τη Κτηματική Tράπεζα στη Boστώνη πρόεδρος της επιτροπής για το καμποτάζ, (πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας).


Ειδική επιτροπή συστήνει η Λούκα Κατσέλη

24/04/2010


Ειδική επιτροπή επίλυσης ζητημάτων για το καμποτάζ συγκρότησε η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, με σκοπό την άμεση υλοποίηση της απόφασης του πρωθυπουργού.
Στην επιτροπή προεδρεύει ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης (πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας), πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ.

Η επιτροπή θα εξετάσει τη σύζευξη Τουρισμού και Ναυτιλίας, τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που σχετίζονται με τα πλοία κρουαζιέρας σημαίας τρίτων χωρών (μη κοινοτικών), καθώς και ειδικότερους στόχους:
- την άρση αντικινήτρων στον τουρισμό κρουαζιέρας
- την προστασία των θέσεων εργασίας ναυτικών γενικών καθηκόντων στα κρουαζιερόπλοια και
- τη βελτίωση της εκπαίδευσης και κατάρτισης των ναυτικών ξενοδοχειακών ειδικοτήτων
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιτροπή, μετά τη διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα παραδώσει μέχρι τις 15 Μαΐου 2010 το πόρισμά της στην Επιτροπή Θαλάσσιου Τουρισμού του υπ. Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, η οποία, εντός 10 ημερών, θα καταθέσει τις τελικές εισηγήσεις για τις αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου