Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Σύμφωνα με έρευναΒελτιωμένη εμφανίζεται η εικόνα των ΗΠΑ στο εξωτερικό, σε σχέση με το παρελθόν, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα του BBC. Για πρώτη φορά από την έναρξη της ετήσιας έρευνας, η επιρροή των ΗΠΑ θεωρείται από τους ερωτηθέντες ως «θετική» και όχι ως «αρνητική».

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της ανάληψης της προεδρίας από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Οι θετικές απόψεις για τις ΗΠΑ ανήλθαν στο 40% φέτος. Το 2007 το ποσοστό ήταν στο 28%.

«Μετά από έναν χρόνο, το 'φαινόμενο Ομπάμα' μοιάζει να είναι πραγματικό» δήλωσε ο Στήβεν Κουλ, διευθυντής της εταιρείας Pipa που πραγματοποίησε την έρευνα μαζί με την GlobeScan για λογαριασμό του BBC.

Η Γερμανία εξακολουθεί να είναι η χώρα με την πιο θετική εικόνα στο εξωτερικό (59%). Ακολουθούν η Ιαπωνία (53%), η Βρετανία (52%), ο Καναδάς (51%) και η Γαλλία. Θετικές γνώμες συγκεντρώνει η ΕΕ (με ποσοστό 53%).

Το Ιράν είναι το λιγότερο «αγαπημένο» κράτος (ποσοστό 15%). Ακολουθούν το Πακιστάν, η Βόρειος Κορέα, το Ισραήλ και η Ρωσία.

Στο ερωτηματολόγιο έλαβαν μέρος 30.000 άτομα από 28 χώρες του κόσμου. Η έρευνα έλαβε χώρα μεταξύ του Νοεμβρίου 2009 και του Φεβρουαρίου 2010.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να εκφράσουν άποψη για συνολικά 15 χώρες.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου