Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Προς: Τους Συλλόγους Μέλη της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά

ANAKOINΩΣΗ

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Κύριοι Πρόεδροι & Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ηλειακών Συλλόγων:

Όπως σας έχουμε ενημερώσει το Συνέδριο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας θα γίνει φέτος στη Νέα Υερσέη (New Jersey) το Σάββατο 22, Μαΐου, 2010.

Το Συνέδριο θα είναι μόνο μία ημέρα και την ευθύνη του Συνεδρίου την έχει αναλάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Η Ομοσπονδία ανάθεσε στον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΟΑΚ κ. Άγη Τριανταφυλλόπουλο τηλ. 201-362-6911 και στον Πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου & πρώην Πρόεδρο της ΠΟΑΚ κ. Λουκά Μαρίτσα τηλ 201-376-5658 οι οποίοι ενήργησαν για τον χώρο και το φαγητό. Επίσης θα σας δώσουν πληροφορίες για όσους θέλουν ξενοδοχείο πλησίον στο χώρο του Συνεδρίου. Το Συνέδριο θα γίνει στο Κοινοτικό Κέντρο της ASCENSION CHURCH, 101 ANDERSON AVE & HENRY ST, FAIRVIEW N.J. 07022.

Παρακαλούνται όλοι οι Σύλλογοι να στείλουν μέχρι το αργότερο την 10η Μαΐου, 2010 στην θυρίδα της Ομοσπονδίας Panelian Federation of USA & Canada, P.O. Box 320642, Boston MA, USA 02132 τα ακόλουθα.

1. Ονόματα Αντιπροσώπων & Αναπληρωματικών. Κάθε αντιπρόσωπος θα πληρώσει $50 εγγραφή που θα συμπεριλαμβάνει το πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό φαγητό.

2. Πρόταση ή Προτάσεις για την Ημερήσια Διάταξη. Κάθε Σύλλογος (όχι μεμονωμένο άτομο ή σύνεδρος) θα έχει ένα χρονικό διάστημα να αναπτύξει ένα θέμα. Το θέμα αυτό θα μπει στην Ημερήσια Διάταξη με τον τίτλο και τον ομιλητή του θέματος μέχρι την 10η Μαΐου, 2010.

3. Κάθε Σύλλογος πρέπει να στείλει τα ονόματα των αντιπροσώπων (συνέδρων του) μέχρι την 10η Μαΐου.

4. Κάθε Σύλλογος μπορεί να κάνει εγγράφως εισηγήσεις για αλλαγή ή αλλαγές στο καταστατικό της ΠΟΑΚ. Πρέπει να βρίσκεται στην Διεύθυνση της ΠΟΑΚ μέχρι την 10η Μαΐου, 2010

5. Κάθε Σύλλογος πρέπει να είναι οικονομικά εντάξει για να συμμετάσχει στο Συνέδριο σύμφωνα με το καταστατικό της ΠΟΑΚ.

Οι εγγραφές/διαπιστευτήρια θα γίνουν το Σάββατο 22 Μαΐου, 2010 μεταξύ 8:00 -9:00 το πρωί. Στις 9:00 θα αρχίσει το Συνέδριο.

Επικοινωνήστε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας και τα Μέλη του Συλλόγου σας ΑΜΕΣΩΣ και απαντήστε μας. Έχουν γίνει παράπονα ότι δεν υπάρχει ενημέρωση από μέλη Συλλόγων.

Βοηθήστε μας να γίνει ένα αξιοπρεπές Συνέδριο. Περιμένουμε να μας στείλετε τα ανωτέρω μέχρι την 10η Μαΐου στην Διεύθυνση: Panelian Federation of USA & Canada, P.O. Box 320642, Boston MA, USA 02132

Για ότι άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση τηλεφωνήστε στον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Παναγουλόπουλο 1-508-446-1314

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου