Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Διαγραφή του τέως υπουργού κύριου Αριστοτέλη Παυλίδη από τη ΝΔ

Ομόφωνη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας

Στον κατάλογο και άλλοι

Στην διαγραφή του τέως υπουργού κύριου Αριστοτέλη Παυλίδη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ κατόπιν αιτήματος του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η επιτροπή δεοντολογίας αποφάσισε ομόφωνα ότι συντρέχουν λόγοι που ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, ότι δηλαδή ο κ. Παυλίδης μετά την εν γενεί στάση και συμπεριφορά του προκάλεσε βλάβη στη λειτουργία του κόμματος. Κατόπιν τούτου η επιτροπή ομόφωνα έλαβε την απόφαση για οριστική διαγραφή του από μέλος της ΝΔ.

Την Tετάρτη πραγματοποιείται προσυνέδριο της ΝΔ στην Ρόδο και η ηγεσία του κόμματος δεν θα ήθελε να δει τον κύριο Παυλίδη να κάθεται στην πρώτη σειρά των επισήμων και να ζητά τον λόγο όπως είχε προειδοποιήσει τις τελευταίες ημέρες προκαλώντας την ηγεσία. Παράλληλα, η διαγραφή είναι η έμπρακτη επιβεβαίωση της αποφασιστικότητας του κ. Αντώνη Σαμαρά να καθαρίσει τη ΝΔ «από τα βαρίδια του παρελθόντος» όταν και όπως κρίνει, όπως άλλωστε έχει προειδοποιήσει δημοσίως.
Στον κατάλογο με τις ενδεχόμενες διαγραφές, εφόσον προκαλέσουν και δώσουν αφορμή, είναι οι πρώην βουλευτές Γ. Βουλγαρακης, Γ. Αλογοσκούφης, Π. Δούκας, Ε. Μπασιάκος αλλά και νυν βουλευτές όπως οι κύριοι Αλ. Κοντός και Κ. Κυλτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου