Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Διαγραφή του τέως υπουργού κύριου Αριστοτέλη Παυλίδη από τη ΝΔ

Ομόφωνη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας

Στον κατάλογο και άλλοι

Στην διαγραφή του τέως υπουργού κύριου Αριστοτέλη Παυλίδη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ κατόπιν αιτήματος του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η επιτροπή δεοντολογίας αποφάσισε ομόφωνα ότι συντρέχουν λόγοι που ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, ότι δηλαδή ο κ. Παυλίδης μετά την εν γενεί στάση και συμπεριφορά του προκάλεσε βλάβη στη λειτουργία του κόμματος. Κατόπιν τούτου η επιτροπή ομόφωνα έλαβε την απόφαση για οριστική διαγραφή του από μέλος της ΝΔ.

Την Tετάρτη πραγματοποιείται προσυνέδριο της ΝΔ στην Ρόδο και η ηγεσία του κόμματος δεν θα ήθελε να δει τον κύριο Παυλίδη να κάθεται στην πρώτη σειρά των επισήμων και να ζητά τον λόγο όπως είχε προειδοποιήσει τις τελευταίες ημέρες προκαλώντας την ηγεσία. Παράλληλα, η διαγραφή είναι η έμπρακτη επιβεβαίωση της αποφασιστικότητας του κ. Αντώνη Σαμαρά να καθαρίσει τη ΝΔ «από τα βαρίδια του παρελθόντος» όταν και όπως κρίνει, όπως άλλωστε έχει προειδοποιήσει δημοσίως.
Στον κατάλογο με τις ενδεχόμενες διαγραφές, εφόσον προκαλέσουν και δώσουν αφορμή, είναι οι πρώην βουλευτές Γ. Βουλγαρακης, Γ. Αλογοσκούφης, Π. Δούκας, Ε. Μπασιάκος αλλά και νυν βουλευτές όπως οι κύριοι Αλ. Κοντός και Κ. Κυλτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου