Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Διαγραφή του τέως υπουργού κύριου Αριστοτέλη Παυλίδη από τη ΝΔ

Ομόφωνη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας

Στον κατάλογο και άλλοι

Στην διαγραφή του τέως υπουργού κύριου Αριστοτέλη Παυλίδη προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ κατόπιν αιτήματος του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η επιτροπή δεοντολογίας αποφάσισε ομόφωνα ότι συντρέχουν λόγοι που ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, ότι δηλαδή ο κ. Παυλίδης μετά την εν γενεί στάση και συμπεριφορά του προκάλεσε βλάβη στη λειτουργία του κόμματος. Κατόπιν τούτου η επιτροπή ομόφωνα έλαβε την απόφαση για οριστική διαγραφή του από μέλος της ΝΔ.

Την Tετάρτη πραγματοποιείται προσυνέδριο της ΝΔ στην Ρόδο και η ηγεσία του κόμματος δεν θα ήθελε να δει τον κύριο Παυλίδη να κάθεται στην πρώτη σειρά των επισήμων και να ζητά τον λόγο όπως είχε προειδοποιήσει τις τελευταίες ημέρες προκαλώντας την ηγεσία. Παράλληλα, η διαγραφή είναι η έμπρακτη επιβεβαίωση της αποφασιστικότητας του κ. Αντώνη Σαμαρά να καθαρίσει τη ΝΔ «από τα βαρίδια του παρελθόντος» όταν και όπως κρίνει, όπως άλλωστε έχει προειδοποιήσει δημοσίως.
Στον κατάλογο με τις ενδεχόμενες διαγραφές, εφόσον προκαλέσουν και δώσουν αφορμή, είναι οι πρώην βουλευτές Γ. Βουλγαρακης, Γ. Αλογοσκούφης, Π. Δούκας, Ε. Μπασιάκος αλλά και νυν βουλευτές όπως οι κύριοι Αλ. Κοντός και Κ. Κυλτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου