Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

"Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό"

Ομιλία Αλέκου Αλαβάνου, στα Σπάτα

Την άποψη ότι «η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό», διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας την Κυριακή σε εκδήλωση του κόμματος, στα Σπάτα.
Είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει γιατί «υπάρχει άμεσα, άλλη πραγματοποιήσιμη πολιτική για την χώρα, που απαιτεί, όμως, άλλη κοινωνική πλειοψηφία».
Πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση πρέπει να φύγει «πριν ο δρόμος της καταστροφής, που ανοίγει για τη χώρα, γίνει χωρίς επιστροφή, πριν όλη την Ελλάδα και τον κόσμο της εργασίας της τον παρασύρει η δίνη της ανασφάλειας, της παρακμής, της ανεργίας, της ανέχειας, της κατάθλιψης, του τέλματος».

Source: SKAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου