Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

"Η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό"

Ομιλία Αλέκου Αλαβάνου, στα Σπάτα

Την άποψη ότι «η κυβέρνηση Παπανδρέου πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό», διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας την Κυριακή σε εκδήλωση του κόμματος, στα Σπάτα.
Είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει γιατί «υπάρχει άμεσα, άλλη πραγματοποιήσιμη πολιτική για την χώρα, που απαιτεί, όμως, άλλη κοινωνική πλειοψηφία».
Πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση πρέπει να φύγει «πριν ο δρόμος της καταστροφής, που ανοίγει για τη χώρα, γίνει χωρίς επιστροφή, πριν όλη την Ελλάδα και τον κόσμο της εργασίας της τον παρασύρει η δίνη της ανασφάλειας, της παρακμής, της ανεργίας, της ανέχειας, της κατάθλιψης, του τέλματος».

Source: SKAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου