Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

«Θα έρθουν χειρότερες μέρες…»

Τις «χειρότερες μέρες» φοβούνται πλέον οι κάτοικοι της Ηλείας, μετά και την επίσημη ενεργοποίηση του μηχανισμού βοήθειας της χώρας μας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Η εκτίναξη της ανεργίας αποτελεί τον μεγαλύτερο φόβο των πολιτών, ενώ ακολουθεί ο φόβος της «παράλυσης» της αγοράς και της πλήρους «συντριβής» του αγροτικού επαγγέλματος.
Οι πολίτες χαρακτηρίζουν ως «δεδομένη και αναμενόμενη» την προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς τονίζουν ότι η μοναδική άλλη λύση που υπήρχε, ήταν η πτώχευση…

Βέβαια στο μυαλό όλων έρχονται τα παραδείγματα άλλων χωρών που οι κοινωνίες τους «διαλύθηκαν» στην κυριολεξία από τα μέτρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ωστόσο, οι πολίτες της Ηλείας εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η οικονομική «κατοχή» της χώρας μας δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς, η Ελλάδα ούτε από πολιτικές αναταράξεις βγήκε (π.χ. Ρουμανία, Ουγγαρία), ούτε από ολοκληρωτικό καθεστώς (π.χ. Αργεντινή).

Η συζήτηση φυσικά για το «τις πταίει» που η χώρα μας έφτασε σε αυτό το σημείο δεν λείπει από καμία παρέα, με όλες τις κυβερνήσεις (από την μεταπολίτευση και μετά) να «μνημονεύονται» με τα κατάλληλα σχόλια και χαρακτηρισμούς!
«Μπόρα είναι θα περάσει» λένε οι πιο ψύχραιμοι. Ωστόσο από μέσα τους εύχονται να περάσει, με τις λιγότερες δυνατές «απώλειες» για όλους!

Source: Patris, Στάθης Πουλιάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου