Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Χαλάρωση στο καθεστώς βίζας σε Τούρκους προανήγγειλε ο πρωθυπουργός

EYKAIPIA EINAI να τους δώσει και EΛΛHNIKH IΘAΓENEIA!!!

Η δυνατότητα Τούρκων πολιτών να επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά χωρίς βίζα θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα συζητήσει με τον Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε από το Καστελόριζο ο Γ. Παπανδρέου. Πρόκειται για αίτημα τόσο της τουρκικής πλευράς, όσο και των τοπικών κοινωνιών στην παραμεθόριο, καθώς εκτιμάται ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στον τουρισμό.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο πιλοτικό πρόγραμμα που είχε δοκιμαστεί όταν ο ίδιος ήταν υπουργός Εξωτερικών και αφορούσε σε μονοήμερες επισκέψεις στα νησιά. Τότε, όσοι επιθυμούσαν να επισκεφθούν τα νησιά μπορούσαν να το κάνουν μέσω τουριστικών γραφείων τα οποία ήταν πιστοποιημένα και αναλάμβαναν την ευθύνη. Σημείωσε ότι αυτό είναι κάτι που η Ελλάδα θα διεκδικήσει από την Ε.Ε. ως εξαίρεση στη συνθήκη Σένγκεν.

Αναφερόμενος στα προβλήματα της Περιφέρειας, σημείωσε ότι ο σχεδιασμός για την πρόσληψη και την αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού θα πρέπει να γίνεται σε τοπικό επίπεδο και όχι σε κεντρικό, ανάλογα με τις περιπτώσεις και τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Εκτίμησε ότι ο Καλλικράτης θα βάλει τις βάσεις γι' αυτό.

Στη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τις τοπικές αρχές συμμετείχαν επίσης η υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Θάνος Μωραΐτης, οι υφυπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης και Νίκος Σηφουνάκης, και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας.

Σύμφωνα με τον Γ. Παπανδρέου, το Καστελόριζο είναι ο πρώτος σταθμός περιοδείας σε όλη την επικράτεια.

Πηγή: Ελευθεροτυπία,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου