Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Ο Θέμος βγάζει «τα πάντα όλα» σε βιβλίο

Τη στήλη «Media Club» της εφημερίδας του επέλεξε ο Θέμος Αναστασιάδης για να ανακοίνωσει την κυκλοφορία του βιβλίου του. Όπως έγραψε στο σημερινό «Πρώτο Θέμα», «Έχω ξεκινήσει να τα γράφω σ’ ένα ΒΙΒΛΙΟ, που θα περιλαμβάνει όλα όσα έγιναν τα τελευταία 25 χρόνια στα ΜΜΕ. Πώς κι ο τελευταίος φίτσουλας βοηθός-βοηθού αρχισυντάκτη βρέθηκε να κυκλοφορεί με το προτελευταίο τουλάχιστον μοντέλο Σταρ Ελλάς! Πιο… κάτω δεν έπεφτε! Αντε και καμιά από την εξάδα φιναλίστ των Καλλιστείων του ΑΝΤ1, άμα… είχε αναδουλειές. Σε αυτό το βιβλίο γράφω, ΟΧΙ όπως γράφουν διάφοροι δημοσιογράφοι, αλλά όπως… ξέρουν αυτοί που πρέπει να ξέρουν ότι ξέρω να τα γράφω, τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ πρωτίστως για τους ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, για τους οποίους δούλεψα κατά καιρούς. Και δεν θυμάμαι να μου ξέφυγε κανείς... Θα ’χει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, αλλά και ΟΛΙΓΟΝ κλάμα, για δήθεν...μεγάλες και σεβαστές προσωπικότητες που στο τέλος αποδείχτηκαν μικρόψυχα ανθρωπουλάκια».
Ασφαλώς το συγκεκριμένο βιβλίο θα βγάλει πολύ ζουμί αφού ως γνωστό ο Θέμος έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να βγάζει τα άπλυτα στη φόρα.

Source: SigmaLive/NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου