Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Ο Θέμος βγάζει «τα πάντα όλα» σε βιβλίο

Τη στήλη «Media Club» της εφημερίδας του επέλεξε ο Θέμος Αναστασιάδης για να ανακοίνωσει την κυκλοφορία του βιβλίου του. Όπως έγραψε στο σημερινό «Πρώτο Θέμα», «Έχω ξεκινήσει να τα γράφω σ’ ένα ΒΙΒΛΙΟ, που θα περιλαμβάνει όλα όσα έγιναν τα τελευταία 25 χρόνια στα ΜΜΕ. Πώς κι ο τελευταίος φίτσουλας βοηθός-βοηθού αρχισυντάκτη βρέθηκε να κυκλοφορεί με το προτελευταίο τουλάχιστον μοντέλο Σταρ Ελλάς! Πιο… κάτω δεν έπεφτε! Αντε και καμιά από την εξάδα φιναλίστ των Καλλιστείων του ΑΝΤ1, άμα… είχε αναδουλειές. Σε αυτό το βιβλίο γράφω, ΟΧΙ όπως γράφουν διάφοροι δημοσιογράφοι, αλλά όπως… ξέρουν αυτοί που πρέπει να ξέρουν ότι ξέρω να τα γράφω, τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ πρωτίστως για τους ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, για τους οποίους δούλεψα κατά καιρούς. Και δεν θυμάμαι να μου ξέφυγε κανείς... Θα ’χει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, αλλά και ΟΛΙΓΟΝ κλάμα, για δήθεν...μεγάλες και σεβαστές προσωπικότητες που στο τέλος αποδείχτηκαν μικρόψυχα ανθρωπουλάκια».
Ασφαλώς το συγκεκριμένο βιβλίο θα βγάλει πολύ ζουμί αφού ως γνωστό ο Θέμος έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να βγάζει τα άπλυτα στη φόρα.

Source: SigmaLive/NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου