Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ο Θέμος βγάζει «τα πάντα όλα» σε βιβλίο

Τη στήλη «Media Club» της εφημερίδας του επέλεξε ο Θέμος Αναστασιάδης για να ανακοίνωσει την κυκλοφορία του βιβλίου του. Όπως έγραψε στο σημερινό «Πρώτο Θέμα», «Έχω ξεκινήσει να τα γράφω σ’ ένα ΒΙΒΛΙΟ, που θα περιλαμβάνει όλα όσα έγιναν τα τελευταία 25 χρόνια στα ΜΜΕ. Πώς κι ο τελευταίος φίτσουλας βοηθός-βοηθού αρχισυντάκτη βρέθηκε να κυκλοφορεί με το προτελευταίο τουλάχιστον μοντέλο Σταρ Ελλάς! Πιο… κάτω δεν έπεφτε! Αντε και καμιά από την εξάδα φιναλίστ των Καλλιστείων του ΑΝΤ1, άμα… είχε αναδουλειές. Σε αυτό το βιβλίο γράφω, ΟΧΙ όπως γράφουν διάφοροι δημοσιογράφοι, αλλά όπως… ξέρουν αυτοί που πρέπει να ξέρουν ότι ξέρω να τα γράφω, τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ πρωτίστως για τους ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, για τους οποίους δούλεψα κατά καιρούς. Και δεν θυμάμαι να μου ξέφυγε κανείς... Θα ’χει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, αλλά και ΟΛΙΓΟΝ κλάμα, για δήθεν...μεγάλες και σεβαστές προσωπικότητες που στο τέλος αποδείχτηκαν μικρόψυχα ανθρωπουλάκια».
Ασφαλώς το συγκεκριμένο βιβλίο θα βγάλει πολύ ζουμί αφού ως γνωστό ο Θέμος έχει ένα ξεχωριστό τρόπο να βγάζει τα άπλυτα στη φόρα.

Source: SigmaLive/NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου