Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Θεσσαλονίκη - Επτά νομούς και 500 χιλιόμετρα θα διασχίσουν οι συμμετέχοντες σε ιππική πορεία

Πεντακόσια χιλιόμετρα και επτά νομούς της Βόρειας Ελλάδας θα διασχίσουν περισσότεροι από 40 ιππείς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε ιππική πορεία. Την πορεία διοργανώνει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Πανελλήνια Αστική Εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, «Φίλιπποι Μεγάλων Αποστάσεων - Ατρόμητοι Ιππείς». Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 10 Απριλίου από την Πιερία και θα καταλήξει στις 18 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο. Ενδιάμεσα, οι ιππείς θα διασχίσουν τους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Πέλλας και Κιλκίς. Στην πορεία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 40 ιππείς, τους οποίους θα συνοδεύει ομάδα υποστήριξης, αποτελούμενη από ενδιαφερόμενους χωρίς άλογα. Η Πανελλήνια Αστική Εταιρεία «Φίλιπποι Μεγάλων Αποστάσεων - Ατρόμητοι Ιππείς» δημιουργήθηκε το 2007, με στόχο τη διοργάνωση ιππικών εκδηλώσεων. «Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τα άλογα και τη φύση και στοχεύουμε να φέρουμε και άλλους συνανθρώπους μας κοντά στην ιππασία και στην εξερεύνηση της φύσης», υπογράμμισε ο Ηρακλής Τσίντζηρας, εκπρόσωπος της Αστικής Εταιρείας, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ. Το 2007, διοργανώθηκε για πρώτη φορά ιππική πορεία 720 χιλιομέτρων, από το αρχαίο Δίον μέχρι την Αλεξανδρούπολη, στη μνήμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την επόμενη χρονιά, η πορεία από τους Δελφούς έως τη Ζαχάρω ήταν αφιερωμένη στους πυρόπληκτους της Ηλείας. Η διοργάνωση του 2009, από τον Όλυμπο ως την αρχαία Δωδώνη, έγινε προς τιμήν των αρχαίων και σύγχρονων ολυμπιονικών. Η φετινή πορεία θα είναι αφιερωμένη στους γνωστούς και αφανείς Μακεδονομάχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου