Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Θεσσαλονίκη - Επτά νομούς και 500 χιλιόμετρα θα διασχίσουν οι συμμετέχοντες σε ιππική πορεία

Πεντακόσια χιλιόμετρα και επτά νομούς της Βόρειας Ελλάδας θα διασχίσουν περισσότεροι από 40 ιππείς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε ιππική πορεία. Την πορεία διοργανώνει, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Πανελλήνια Αστική Εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, «Φίλιπποι Μεγάλων Αποστάσεων - Ατρόμητοι Ιππείς». Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 10 Απριλίου από την Πιερία και θα καταλήξει στις 18 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο. Ενδιάμεσα, οι ιππείς θα διασχίσουν τους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, Πέλλας και Κιλκίς. Στην πορεία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 40 ιππείς, τους οποίους θα συνοδεύει ομάδα υποστήριξης, αποτελούμενη από ενδιαφερόμενους χωρίς άλογα. Η Πανελλήνια Αστική Εταιρεία «Φίλιπποι Μεγάλων Αποστάσεων - Ατρόμητοι Ιππείς» δημιουργήθηκε το 2007, με στόχο τη διοργάνωση ιππικών εκδηλώσεων. «Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τα άλογα και τη φύση και στοχεύουμε να φέρουμε και άλλους συνανθρώπους μας κοντά στην ιππασία και στην εξερεύνηση της φύσης», υπογράμμισε ο Ηρακλής Τσίντζηρας, εκπρόσωπος της Αστικής Εταιρείας, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ. Το 2007, διοργανώθηκε για πρώτη φορά ιππική πορεία 720 χιλιομέτρων, από το αρχαίο Δίον μέχρι την Αλεξανδρούπολη, στη μνήμη του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την επόμενη χρονιά, η πορεία από τους Δελφούς έως τη Ζαχάρω ήταν αφιερωμένη στους πυρόπληκτους της Ηλείας. Η διοργάνωση του 2009, από τον Όλυμπο ως την αρχαία Δωδώνη, έγινε προς τιμήν των αρχαίων και σύγχρονων ολυμπιονικών. Η φετινή πορεία θα είναι αφιερωμένη στους γνωστούς και αφανείς Μακεδονομάχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου