Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Σήμερα η συνεδρίαση του ΔΣ του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Σοβαρά θέματα προς συζήτηση
και αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν

Συνέρχεται σήμερα Σάββατο, 1 Μαΐου, 2010 το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας (Βοστώνης, ΗΠΑ).

Αρκετά και σοβαρά σημασίας θέματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ αυτών το Συνέδριο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά που είναι να γίνει το Σάββατο 22 Μαΐου. στο New Jersey και συμμετοχή του Συλλόγου. Μελλοντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου και τοποθέτηση του Συλλόγου σε θέματα που αφορούν την τοπική ομοσπονδία Νέας Αγγλίας για την Γενική Συνέλευση που θα γίνει περί το τέλος Μαΐου.
Να σημειώσουμε ότι η συνεδρίαση του ΔΣ έχει αργήσει λόγο τα υγείας του Προέδρου κ. Γεωργίου Δημ Καυκά o οποίος μετά από πρόσφατη εγχείρηση είναι καλά.
Μέσα στα θέματα είναι η έκδοση του φυλλαδίου του Συλλόγου και η ιστοσελίδα.

Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου