Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Σήμερα η συνεδρίαση του ΔΣ του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Σοβαρά θέματα προς συζήτηση
και αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν

Συνέρχεται σήμερα Σάββατο, 1 Μαΐου, 2010 το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας (Βοστώνης, ΗΠΑ).

Αρκετά και σοβαρά σημασίας θέματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ αυτών το Συνέδριο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά που είναι να γίνει το Σάββατο 22 Μαΐου. στο New Jersey και συμμετοχή του Συλλόγου. Μελλοντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου και τοποθέτηση του Συλλόγου σε θέματα που αφορούν την τοπική ομοσπονδία Νέας Αγγλίας για την Γενική Συνέλευση που θα γίνει περί το τέλος Μαΐου.
Να σημειώσουμε ότι η συνεδρίαση του ΔΣ έχει αργήσει λόγο τα υγείας του Προέδρου κ. Γεωργίου Δημ Καυκά o οποίος μετά από πρόσφατη εγχείρηση είναι καλά.
Μέσα στα θέματα είναι η έκδοση του φυλλαδίου του Συλλόγου και η ιστοσελίδα.

Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου