Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

«Αυξάνονται και πληθύνονται» οι Ρώσοι Κροίσοι

Πρώτος στη λίστα ο Βλαντιμίρ Λισίν η περιουσία του οποίου εκτιμάται σε 15,8 δισ. δολάρια

«Αυξάνονται και πληθύνονται» οι ρώσοι Κροίσοι, παρά την σοβούσα οικονομική κρίση.
Σύμφωνα με τη λίστα των πιο πλούσιων ανθρώπων του περιοδικού Forbes, ο αριθμός των Ρώσων δισεκατομμυριούχων έχει σχεδόν διπλασιαστεί μέσα σε ένα έτος, κάτι που καταδεικνύει ότι οι μεγιστάνες της Ρωσίας ανακάμπτουν από την οικονομική κρίση.

Ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων αυξήθηκε από 32 που ήταν το 2009 -μια μαύρη χρονιά για τη χώρα- σε 62 το 2010, ανέφερε η ρωσική έκδοση του περιοδικού των ΗΠΑ, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.
Οι πιο πλούσιοι πολίτες της Ρωσίας δεν καταστράφηκαν οικονομικά κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης που ξεκίνησε το 2008. Αντίθετα, επωφελήθηκαν από την αύξηση των τιμών των βασικών προϊόντων, γεγονός που επέτρεψε στις ρωσικές αρχές να ισχυρίζονται ότι η χώρα έχει βγει από την ύφεση.
"Η συνολική περιουσία των συμμετεχόντων στη λίστα του Forbes ανέρχεται σε 297 δισεκατομμύρια δολάρια (σε σχέση με τα 142 δισεκατομμύρια που ήταν πριν από ένα χρόνο)", γράφει το περιοδικό.
"Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο κύριος δείκτης της ρωσικής αγοράς, ο RTS, είχε επίσης διπλασιαστεί, αν και η οικονομία παρουσίασε στασιμότητα" προσθέτει το Forbes.
Στην κατάταξη κυριαρχεί φέτος ο ιδιοκτήτης του χαλυβουργείου Novolipetsk (NLMK) Βλαντιμίρ Λισίν, η περιουσία του οποίου εκτιμάται σε 15,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Φέτος κατάφερε να κερδίσει 10,6 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η ρωσική εφημερίδα Finans, η οποία έχει επίσης δημοσιεύσει μια κατάταξη με τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Ρωσία, τον Φεβρουάριο, βρίσκεται επίσης στις κορυφαίες θέσεις.

Ο βασιλιάς του ατσαλιού Λισίν εκθρόνισε φέτος τον νικητή του 2009 Μιχαήλ Προκόροφ, πρόεδρο του χρηματοπιστωτικού οργανισμού ONEXIM, η περιουσία του οποίου ανέρχεται στα 13,4 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο επικεφαλής της Alfa Group, Μιχαήλ Φρίντμαν με περιουσία 12,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου