Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

«Fakelaki και rousfeti» γονατίζουν την ελληνική οικονομία

20 δις. ευρώ το κόστος της διαφθοράς στην Ελλάδα


Η απάντηση στην ελληνική κρίση για πολλούς Έλληνες κρύβεται στις λέξεις «Fakelaki και rousfeti» αναφέρει την Παρασκευή σε βασικό άρθρο της η Wall Street Journal.
Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται μελέτη του ινστιτούτου Brookings της Ουάσινγκτον που θα δημοσιευθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με στοιχεία της μελέτης που δημοσιεύονται στην εφημερίδα οι δωροδοκίες, οι πελατειακές σχέσεις και οι λοιπές μορφές διαφθοράς στερούν από το ελληνικό κράτος περί τα 20 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο (8% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος).
Στις πρώτες θέσεις στη διαφθορά βρίσκονται η Ελλάδα και η Ιταλία, ενώ ακολουθούν η Ισπανία και η Πορτογαλία. Εάν υπήρχε διαφάνεια στο δημόσιο τομέα της Ελλάδας, συμπληρώνει η έκθεση, όπως στη Σουηδία και την Ολλανδία, τότε η χώρα την περασμένη δεκαετία θα είχε πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της και όχι υπέρογκο έλλειμμα.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου