Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Αμετάβλητα διατηρεί τα επιτόκια η αμερικανή Fed

Μεταξύ 0% και 0,25%

Στο ιστορικό του χαμηλό άφησε την Τετάρτη το βασικό της επιτόκιο η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή της να μην τα αυξήσει «για κάποιο καιρό ακόμη».

Το επιτόκιο βρίσκεται μεταξύ 0% και 0,25% εδώ και περίπου έναν χρόνο με στόχο την ενίσχυση της ανάκμαψης από την κρίση. Η απόφαση για διατήρησή του ελήφθη με πλειοψηφία 9-1.

Η Fed εμφανίστηκε πιο αισιόδοξη από ό,τι στη συνεδρίασή της τον Μάρτιο για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας, διαπιστώνοντας μάλιστα «σαφή βελτίωση» στο μέτωπο της ανεργίας. Τον προηγούμενη μήνα, είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση «σταθεροποιητική».

«Η ανάπτυξη της οικονομίας όμως παραμένει ευάλωτη» επισημαίνει η ανακοίνωση της Fed και «δεν επιτρέπει την επιτοκιακή άνοδο, πολύ περισσότερο που οι πληθωριστικές πιέσεις ελέγχονται και παρακολουθούνται από εμάς εκ του σύνεγγυς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου