Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ο κάμπος, Καλλικράτης ή Καλλισπάστης;

Λένε «όχι» στη διάσπαση του Κάμπου
Το σενάριο της διάσπασης του Ηλειακού Κάμπου στο πλαίσιο του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ που «ήρθε» στο φως της δημοσιότητας προχθές, ήταν το κύριο αντικείμενο της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποίησε χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο Δημαρχείο Τραγανού ο Σύνδεσμος Δήμων Ηλειακού Κάμπου παρουσία φορέων και αρκετών πολιτών.

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι δήμαρχοι Γαστούνης, Ανδραβίδας, Λεχαινών, Κάστρου-Κυλλήνης, Τραγανού, Βουπρασίας και Βαρθολομιού κ.κ. Αλέξης Καστρινός, Γιάννης Παπανδρέου, Νίκος Κουλούρης, Γιώργος Μπούρμπουλας, Βασίλης Κασσιανός, Αντώνης Σερέτης και Χρήστος Βρυώνης αντίστοιχα, οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και παραγόντων του τόπου, αλλά και αρκετοί πολίτες. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων Ηλειακού Κάμπου κ. Κουλούρη να αναφέρεται στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την δημιουργία ενός μεγάλου και ισχυρού δήμου στην βόρεια Ηλεία προς όφελος των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου. Στην συνέχεια, ο κ. Κουλούρης αναφέρθηκε στην τελευταία μεγάλη «ιστορική», όπως την χαρακτήρισε, συνάντηση των δημάρχων του Ηλειακού Κάμπου στις 28 Φεβρουαρίου όπου τότε λήφθηκε ομόφωνη απόφαση να αποτελέσει ο Κάμπος έναν ενιαίο δήμο, βρίσκοντας όλους αντίθετους σε οποιοδήποτε εγχείρημα διάσπασης. Στην πορεία ακολούθησαν τοποθετήσεις όλων των δημάρχων και των συμμετεχόντων, με την συζήτηση να συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ. Πάντως η αντίδραση του Ηλειακού Κάμπου είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κινητοποιήσεις εφόσον το σχέδιο για διάσπαση είναι οριστικό και δοθεί επισήμως από το Υπουργείο. Λεπτομέρειες στο αυριανό μας φύλλο λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ, Αντυ Καπλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου