Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ο κάμπος, Καλλικράτης ή Καλλισπάστης;

Λένε «όχι» στη διάσπαση του Κάμπου
Το σενάριο της διάσπασης του Ηλειακού Κάμπου στο πλαίσιο του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ που «ήρθε» στο φως της δημοσιότητας προχθές, ήταν το κύριο αντικείμενο της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποίησε χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο Δημαρχείο Τραγανού ο Σύνδεσμος Δήμων Ηλειακού Κάμπου παρουσία φορέων και αρκετών πολιτών.

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι δήμαρχοι Γαστούνης, Ανδραβίδας, Λεχαινών, Κάστρου-Κυλλήνης, Τραγανού, Βουπρασίας και Βαρθολομιού κ.κ. Αλέξης Καστρινός, Γιάννης Παπανδρέου, Νίκος Κουλούρης, Γιώργος Μπούρμπουλας, Βασίλης Κασσιανός, Αντώνης Σερέτης και Χρήστος Βρυώνης αντίστοιχα, οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και παραγόντων του τόπου, αλλά και αρκετοί πολίτες. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων Ηλειακού Κάμπου κ. Κουλούρη να αναφέρεται στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την δημιουργία ενός μεγάλου και ισχυρού δήμου στην βόρεια Ηλεία προς όφελος των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου. Στην συνέχεια, ο κ. Κουλούρης αναφέρθηκε στην τελευταία μεγάλη «ιστορική», όπως την χαρακτήρισε, συνάντηση των δημάρχων του Ηλειακού Κάμπου στις 28 Φεβρουαρίου όπου τότε λήφθηκε ομόφωνη απόφαση να αποτελέσει ο Κάμπος έναν ενιαίο δήμο, βρίσκοντας όλους αντίθετους σε οποιοδήποτε εγχείρημα διάσπασης. Στην πορεία ακολούθησαν τοποθετήσεις όλων των δημάρχων και των συμμετεχόντων, με την συζήτηση να συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ. Πάντως η αντίδραση του Ηλειακού Κάμπου είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κινητοποιήσεις εφόσον το σχέδιο για διάσπαση είναι οριστικό και δοθεί επισήμως από το Υπουργείο. Λεπτομέρειες στο αυριανό μας φύλλο λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ, Αντυ Καπλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου