Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ο κάμπος, Καλλικράτης ή Καλλισπάστης;

Λένε «όχι» στη διάσπαση του Κάμπου




Το σενάριο της διάσπασης του Ηλειακού Κάμπου στο πλαίσιο του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ που «ήρθε» στο φως της δημοσιότητας προχθές, ήταν το κύριο αντικείμενο της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποίησε χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο Δημαρχείο Τραγανού ο Σύνδεσμος Δήμων Ηλειακού Κάμπου παρουσία φορέων και αρκετών πολιτών.

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι δήμαρχοι Γαστούνης, Ανδραβίδας, Λεχαινών, Κάστρου-Κυλλήνης, Τραγανού, Βουπρασίας και Βαρθολομιού κ.κ. Αλέξης Καστρινός, Γιάννης Παπανδρέου, Νίκος Κουλούρης, Γιώργος Μπούρμπουλας, Βασίλης Κασσιανός, Αντώνης Σερέτης και Χρήστος Βρυώνης αντίστοιχα, οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και παραγόντων του τόπου, αλλά και αρκετοί πολίτες. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων Ηλειακού Κάμπου κ. Κουλούρη να αναφέρεται στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την δημιουργία ενός μεγάλου και ισχυρού δήμου στην βόρεια Ηλεία προς όφελος των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου. Στην συνέχεια, ο κ. Κουλούρης αναφέρθηκε στην τελευταία μεγάλη «ιστορική», όπως την χαρακτήρισε, συνάντηση των δημάρχων του Ηλειακού Κάμπου στις 28 Φεβρουαρίου όπου τότε λήφθηκε ομόφωνη απόφαση να αποτελέσει ο Κάμπος έναν ενιαίο δήμο, βρίσκοντας όλους αντίθετους σε οποιοδήποτε εγχείρημα διάσπασης. Στην πορεία ακολούθησαν τοποθετήσεις όλων των δημάρχων και των συμμετεχόντων, με την συζήτηση να συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ. Πάντως η αντίδραση του Ηλειακού Κάμπου είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κινητοποιήσεις εφόσον το σχέδιο για διάσπαση είναι οριστικό και δοθεί επισήμως από το Υπουργείο. Λεπτομέρειες στο αυριανό μας φύλλο λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ, Αντυ Καπλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου