Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Κων. Καυκάς

Στενός συγγενής των οικογενειών Καυκάς που μένουν στη Βοστώνη

 
Σιμόπουλο Ηλείας
Απεβίωσε ο κ. Χαράλαμπος Κων. Καυκάς αδερφός του Νίκου και στενός συγγενής της οικογένειας Καυκάς που μένουν στη Βοστώνη. Ο αποθανόν είχε πάει στη Γερμανία ως μετανάστης όπου έμεινε για πολλά χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι ο γιός του Κωνσταντίνος που πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του έχει αποκλειστεί σε αεροδρόμιο της Γερμανίας λόγο του ότι έχουν σταματήσει οι αερομεταφορές μετά την έκρηξη του ηφαιστείου και της πυκνής στάχτης που έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα στην Ευρώπη.

Ο κ. Χαράλαμπος Καυκάς ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, πραγματικός Κύριος.

Αιωνία του η Μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου