Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Απεβίωσε ο Χαράλαμπος Κων. Καυκάς

Στενός συγγενής των οικογενειών Καυκάς που μένουν στη Βοστώνη

 
Σιμόπουλο Ηλείας
Απεβίωσε ο κ. Χαράλαμπος Κων. Καυκάς αδερφός του Νίκου και στενός συγγενής της οικογένειας Καυκάς που μένουν στη Βοστώνη. Ο αποθανόν είχε πάει στη Γερμανία ως μετανάστης όπου έμεινε για πολλά χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι ο γιός του Κωνσταντίνος που πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του έχει αποκλειστεί σε αεροδρόμιο της Γερμανίας λόγο του ότι έχουν σταματήσει οι αερομεταφορές μετά την έκρηξη του ηφαιστείου και της πυκνής στάχτης που έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα στην Ευρώπη.

Ο κ. Χαράλαμπος Καυκάς ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος, πραγματικός Κύριος.

Αιωνία του η Μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου