Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στις 18 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Τα τρακτέρ θα οργώσουν το Σύνταγμα!

Στο Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, θα λάβουν μέρος και οι αγρότες της Ηλείας.
 Γι’ αυτό και η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας απευθύνει κάλεσμα στους παραγωγούς, προκειμένου να κινητοποιηθούν και να οργανωθούν για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη κινητοποίηση, που στόχο έχει τη διεκδίκηση των αιτημάτων του κλάδου.
Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας κ. Χρήστος Βαλιανάτος, η Ομάδα ήρθε ήδη σε επικοινωνία με τα συντονιστικά όργανα των αγροτών σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη Κρήτη και αποφασίστηκε η κοινή κάθοδος των αγροτών στην Αθήνα.

Μαζική συμμετοχή
Από την πλευρά της Ομάδα Παραγωγών αναλαμβάνει πρωτοβουλία και καλεί τους παραγωγούς να δηλώσουν συμμετοχή στην κινητοποίηση, προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να κλειστούν τα μέσα μεταφοράς, προκειμένου όλοι μαζί να μεταβούν στην Αθήνα.
«Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαλιανάτος, ο οποίος επισημαίνει ότι από τη συγκεκριμένη κινητοποίηση δεν θα πρέπει να λείψει κανείς, καθώς πρέπει να ακουστεί η φωνή των αγροτών και να δοθεί μήνυμα στην κυβέρνηση και όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου.
«Είπαμε ότι θα αναμένουμε τις απαντήσεις από το Υπουργείο και φύγαμε από το μπλόκο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκαταλείψαμε και τον αγώνα. Τα προβλήματα είναι γνωστά και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει να αντιμετωπιστεί το φορολογικό. Οι αγρότες έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο και κινδυνεύει να αφανιστεί ο κλάδος. Αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά οι κυβερνόντες και ναν σκύψουν πάνω από τα προβλήματα. Δεν κάνουμε πίσω, αλλά συνεχίζουμε να διεκδικούμε μέχρι τη δικαίωση. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείψει κανείς από την κινητοποίηση» υπογράμμισε ο κ. Βαλιανάτος, ο οποίος τόνισε ότι οι αγρότες της Ηλείας πρέπει να ενώσουν τη φωνή τους με τους αγρότες της υπόλοιπης χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου