Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Δείτε που βρίσκεται κάθε αεροπλάνο και πλοίο στον κόσμο ανά πάσα στιγμή


 Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2015

PLANEFINDER


Θέλετε να κάνετε έκπληξη σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο πηγαίνοντας να το υποδεχθείτε στο αεροδρόμιο αλλά δεν ξέρετε τι ώρα φτάνει η πτήση του; Περιμένετε τη δική σας πτήση η οποία έχει καθυστερήσει αλλά θέλετε να ξέρετε που ακριβώς βρίσκεται ώστε να οργανώσετε το χρόνο σας; Μήπως απλά θέλετε να σκοτώσετε την ώρα που σας έχει μείνει στο γραφείο μέχρι να κλείσετε τον υπολογιστή και να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο;
Όποια κι αν είναι η αφορμή, το Planefinder είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πρόκειται για μια εφαρμογή σε μορφή χάρτη, η οποία σας δείχνει που βρίσκεται κάθε πτήση ανά πάσα στιγμή σε όλο τον κόσμο και όλα τα τεχνικά στοιχεία που την αφορούν (αριθμός πτήσης, συντεταγμένες, υψόμετρο, ταχύτητα, αφετηρία, προορισμός κλπ). Μπορείτε είτε να εισάγετε την πτήση, το αεροδρόμιο ή την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει και να μάθετε τα πάντα σχετικά με αυτά, να πατήσετε πάνω σε τυχαίες πτήσεις για να μάθετε για αυτές ή απλά να χαζέψετε τα εκατοντάδες μικρά κόκκινα αεροπλανάκια πάνω στο χάρτη όσο ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη και από ήπειρο σε ήπειρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσετε να σοκάρεστε με την εικόνα που θα βλέπετε στο χάρτη. Και μετά λέμε πως η Κηφισίας έχει κίνηση.
planefinder
Αν, από την άλλη, προτιμάτε τα πλοία, το MarineTraffic κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το Planefinder, αλλά στη θάλασσα.
Πηγή: Huffpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου