Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του Νίκου Ξυλούρη, Γιώργος

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2015

Μια μεγάλη απώλεια για την παραδοσιακή μουσική, το ραδιόφωνο και την Κρήτη.
Ο Γιώργος Ξυλουρης, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του «105,5 στο κόκκινο» και ένας από τους επίμονους μελετητές της μουσικής παράδοσης του τόπου μας, έφυγε ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης από τη ζωή, ύστερα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη.
Γιος του εμβληματικού Νίκου Ξυλούρη, διατηρούσε με προσωπικό μεράκι και φροντίδα το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών που αγαπούσαν την παραδοσιακή μουσική.
Βρέθηκε στη συχνότητα του «105,5 στο κόκκινο» από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, διατηρώντας επιτυχημένες εκπομπές αφιερωμένες στη μουσική που εκτείνονταν πέρα από τα όρια της παράδοσης.
Δικής του έμπνευσης και υλοποίησης η «Κρήτη τραγουδάει», η συναυλία που το καλοκαίρι συγκέντρωσε στο Θέατρο Βράχων χιλιάδες θεατές.
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου