Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του Νίκου Ξυλούρη, Γιώργος

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2015

Μια μεγάλη απώλεια για την παραδοσιακή μουσική, το ραδιόφωνο και την Κρήτη.
Ο Γιώργος Ξυλουρης, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του «105,5 στο κόκκινο» και ένας από τους επίμονους μελετητές της μουσικής παράδοσης του τόπου μας, έφυγε ξαφνικά το βράδυ της Πέμπτης από τη ζωή, ύστερα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη.
Γιος του εμβληματικού Νίκου Ξυλούρη, διατηρούσε με προσωπικό μεράκι και φροντίδα το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών που αγαπούσαν την παραδοσιακή μουσική.
Βρέθηκε στη συχνότητα του «105,5 στο κόκκινο» από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, διατηρώντας επιτυχημένες εκπομπές αφιερωμένες στη μουσική που εκτείνονταν πέρα από τα όρια της παράδοσης.
Δικής του έμπνευσης και υλοποίησης η «Κρήτη τραγουδάει», η συναυλία που το καλοκαίρι συγκέντρωσε στο Θέατρο Βράχων χιλιάδες θεατές.
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου