Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Όχι σε νέα θητεία της Μέρκελ λένε οι μισοί Γερμανοί

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015

Σχεδόν ένας στους δύο Γερμανούς ψηφοφόρους τάσσεται κατά μίας νέας υποψηφιότητας της Άνγκελα Μέρκελ για την Καγκελαρία, μετά τις εθνικές εκλογές του 2017, σύμφωνα με δημοσκόπηση. 

Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild am Sonntag, έδειξε επίσης ότι το 44% των συμμετεχόντων αντιθέτως επιθυμεί η νυν καγκελάριος να διεκδικήσει νέα θητεία και μάλιστα το ποσοστό των ψηφοφόρων που υποστηρίζει τη Μέρκελ είναι υψηλότερο στο ανατολικό τμήμα της χώρας (55%). Υψηλότερο είναι το ποσοστό της νυν καγκελαρίου επίσης μεταξύ των γυναικών (46%), κατά την έρευνα.
Η συντριπτική πλειονότητα (87%) των ψηφοφόρων του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ υποστηρίζει μία εκ νέου υποψηφιότητα ενώ μόλις το 12% αντιμετωπίζει πιο επιφυλακτικά το ενδεχόμενο αυτό. Πάντως, σχεδόν 5 στους 10 Γερμανούς βλέπουν με δυσαρέσκεια την πολιτική της Μέρκελ έναντι των προσφύγων. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου