Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Όχι σε νέα θητεία της Μέρκελ λένε οι μισοί Γερμανοί

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015

Σχεδόν ένας στους δύο Γερμανούς ψηφοφόρους τάσσεται κατά μίας νέας υποψηφιότητας της Άνγκελα Μέρκελ για την Καγκελαρία, μετά τις εθνικές εκλογές του 2017, σύμφωνα με δημοσκόπηση. 

Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild am Sonntag, έδειξε επίσης ότι το 44% των συμμετεχόντων αντιθέτως επιθυμεί η νυν καγκελάριος να διεκδικήσει νέα θητεία και μάλιστα το ποσοστό των ψηφοφόρων που υποστηρίζει τη Μέρκελ είναι υψηλότερο στο ανατολικό τμήμα της χώρας (55%). Υψηλότερο είναι το ποσοστό της νυν καγκελαρίου επίσης μεταξύ των γυναικών (46%), κατά την έρευνα.
Η συντριπτική πλειονότητα (87%) των ψηφοφόρων του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ υποστηρίζει μία εκ νέου υποψηφιότητα ενώ μόλις το 12% αντιμετωπίζει πιο επιφυλακτικά το ενδεχόμενο αυτό. Πάντως, σχεδόν 5 στους 10 Γερμανούς βλέπουν με δυσαρέσκεια την πολιτική της Μέρκελ έναντι των προσφύγων. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου