Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Όχι σε νέα θητεία της Μέρκελ λένε οι μισοί Γερμανοί

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015

Σχεδόν ένας στους δύο Γερμανούς ψηφοφόρους τάσσεται κατά μίας νέας υποψηφιότητας της Άνγκελα Μέρκελ για την Καγκελαρία, μετά τις εθνικές εκλογές του 2017, σύμφωνα με δημοσκόπηση. 

Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild am Sonntag, έδειξε επίσης ότι το 44% των συμμετεχόντων αντιθέτως επιθυμεί η νυν καγκελάριος να διεκδικήσει νέα θητεία και μάλιστα το ποσοστό των ψηφοφόρων που υποστηρίζει τη Μέρκελ είναι υψηλότερο στο ανατολικό τμήμα της χώρας (55%). Υψηλότερο είναι το ποσοστό της νυν καγκελαρίου επίσης μεταξύ των γυναικών (46%), κατά την έρευνα.
Η συντριπτική πλειονότητα (87%) των ψηφοφόρων του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ υποστηρίζει μία εκ νέου υποψηφιότητα ενώ μόλις το 12% αντιμετωπίζει πιο επιφυλακτικά το ενδεχόμενο αυτό. Πάντως, σχεδόν 5 στους 10 Γερμανούς βλέπουν με δυσαρέσκεια την πολιτική της Μέρκελ έναντι των προσφύγων. 
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου