Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Η Τουρκία δεν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ

Τα τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα σταμάτησαν ξαφνικά να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, δήλωσε ελληνική διπλωματική πηγή στο πρακτορείο RIA Novosti. «Υπήρχαν μηδενικές παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο και είναι κατανοητό γιατί» δήλωσε η εν λόγω διπλωματική πηγή.

Η Τουρκία δεν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η τελευταία φορά που τουρκικά μαχητικά εμφανίστηκαν στον ελληνικό εναέριο χώρο ήταν η 25η Νοεμβρίου, δηλαδή μια ημέρα μετά την κατάρριψη του Sukhoi Su-24.

«Η παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας είναι ένας διαρκής πονοκέφαλος για την Αθήνα. Η Τουρκία και η Ελλάδα, παρότι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, είναι αντίπαλοι εδώ και αιώνες. Οι δύο χώρες έχουν πολεμήσει και ακόμα και σήμερα υπάρχουν εδαφικές διαφορές» αναφέρει δημοσίευμα του Russia Today, και συνεχίζει: «Το 2014 καταγράφτηκε μια άνοδος παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου από την τουρκική αεροπορία, καθώς καταγράφτηκαν 2.244 περιστατικά. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, ο ελληνικός εναέριος χώρος παραβιάστηκε 1.233 φορές ενώ έγιναν και 31 πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος. Τον Νοέμβριο, τις ημέρες πριν από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, έγιναν 50 παραβιάσεις».

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας Νίκος Κοτζιάς επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ μετά από την κατάρριψη του αεροσκάφους στην Τουρκία. «Η Αθήνα συμφωνεί με την εκτίμηση του Ρώσου Προέδρου για τις εχθρικές ενέργειες της Άγκυρας, οι οποίες αντιβαίνουν στους στόχους της συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου