Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Στον «αέρα» ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2015


Στον «αέρα» βρίσκεται ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream μετά από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τον τουρκικό στρατό, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης της Ρωσίας Αλεξέι Ουλουκάγιεφ ανακοίνωσε ότι το έργο εμπίπτει στους περιορισμούς που θα επιβάλλει το Κρεμλίνο στην Άγκυρα.


«Η εν λόγω επένδυση δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη, εντάσσεται στο πλαίσιο της επενδυτικής συνεργασίας με την Τουρκία, είναι ένα από τα σχέδια με τις καλύτερες προοπτικές και όπως κάθε άλλο επενδυτικό σχέδιο, εμπίπτει στο νομοθετικό καθεστώς των ειδικών οικονομικών μέτρων» φέρεται να δήλωσε ο κ. Ουλουκάγιεφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Sputnik.

Στον «πάγο» δεν αποκλείεται να μπει και ο πρώτος σταθμός πυρηνικής ενέργειας της Τουρκίας, Ακούγιου, που κατασκευάζεται στην Μερσίνα. Η Ρωσία και η Τουκρία είχαν υπογράψει σχετική διμερή συμφωνία πριν από πέντε χρόνια.

Ο Ρώσος υπουργός δεν παρέλειψε να τονίζει ότι υπάρχει περίπτωση να επιβληθούν περιορισμοί και στις αεροπορικές συνδέσεις με την Τουρκία, τόσο για τις τακτικές πτήσεις όσο και για τις charter.
Στον «αέρα» ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream
«Τα αρμόδια τμήματα θα ετοιμάσουν μέσα στις επόμενες δύο – τρεις μέρες τις προτάσεις τους. Το Υπουργείο Μεταφορών θα καταθέσει επίσης προτάσεις. Όπως έχω πει στο παρελθόν, ο νόμος επιτρέπει τον περιορισμό στις αερομεταφορές και τη χρήση του εναέριου χώρου, κάτι που καθιστά πιθανό τον περιορισμό στις πτήσεις, τακτικές και charter», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης της Ρωσίας.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου