Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Στον «αέρα» ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2015


Στον «αέρα» βρίσκεται ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream μετά από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τον τουρκικό στρατό, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης της Ρωσίας Αλεξέι Ουλουκάγιεφ ανακοίνωσε ότι το έργο εμπίπτει στους περιορισμούς που θα επιβάλλει το Κρεμλίνο στην Άγκυρα.


«Η εν λόγω επένδυση δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη, εντάσσεται στο πλαίσιο της επενδυτικής συνεργασίας με την Τουρκία, είναι ένα από τα σχέδια με τις καλύτερες προοπτικές και όπως κάθε άλλο επενδυτικό σχέδιο, εμπίπτει στο νομοθετικό καθεστώς των ειδικών οικονομικών μέτρων» φέρεται να δήλωσε ο κ. Ουλουκάγιεφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Sputnik.

Στον «πάγο» δεν αποκλείεται να μπει και ο πρώτος σταθμός πυρηνικής ενέργειας της Τουρκίας, Ακούγιου, που κατασκευάζεται στην Μερσίνα. Η Ρωσία και η Τουκρία είχαν υπογράψει σχετική διμερή συμφωνία πριν από πέντε χρόνια.

Ο Ρώσος υπουργός δεν παρέλειψε να τονίζει ότι υπάρχει περίπτωση να επιβληθούν περιορισμοί και στις αεροπορικές συνδέσεις με την Τουρκία, τόσο για τις τακτικές πτήσεις όσο και για τις charter.
Στον «αέρα» ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream
«Τα αρμόδια τμήματα θα ετοιμάσουν μέσα στις επόμενες δύο – τρεις μέρες τις προτάσεις τους. Το Υπουργείο Μεταφορών θα καταθέσει επίσης προτάσεις. Όπως έχω πει στο παρελθόν, ο νόμος επιτρέπει τον περιορισμό στις αερομεταφορές και τη χρήση του εναέριου χώρου, κάτι που καθιστά πιθανό τον περιορισμό στις πτήσεις, τακτικές και charter», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης της Ρωσίας.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου