Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Εξαλλος ο Γ. Μπαλαούρας με βουλευτές που παρήγγειλαν καφέδες την ώρα της συνεδρίασης

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2015
Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Γεράσιμου Μπαλαούρα προκάλεσε η κίνηση βουλευτών να παραγγείλουν καφέδες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, με τον υπάλληλο του καφενείου της βουλής, μάλιστα να μπαίνει μέσα στην αίθουσα για να τους σερβίρει.

«Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται τώρα, να παραγγέλνουμε και να έχουμε διακοπή του ομιλητή. Θα παρακαλούσα μετά τον κ. Σταϊκούρα να περιμένετε και να πάρετε τις παραγγελίες και όταν τελειώνει ένας συνάδελφος να φέρνετε τις παραγγελίες μέσα» είπε ο κ. Μπαλαούρας απευθυνόμενος στον υπάλληλο του καφενείου.

«Να επανέλθουμε στο προηγούμενο καθεστώς. Είχε κάτι καφέδες έξω» είπε ο Μάκης Βορίδης με τον κ. Μπαλαούρα να απαντά: «Ακόμα καλύτερα, δεν το ήξερα. Θα βάλουμε σε όλες τις γωνίες έξω από την αίθουσα λόγω ανάπτυξης».



Μετά το τέλος της ομιλίας του Χρήστου Σταϊκούρα ο Γεράσιμος Μπαλαούρας επανήλθε λέγοντας: «Δεν θα το επιτρέψω ξανά αυτό που συνέβη. Και έχετε ευθύνη οι βουλευτές και ιδίως της παράταξης στην οποία ανήκω και εγώ. Δεν γίνεται έτσι η κουβέντα. Μιλάνε οι εισηγητές και δεν πρέπει να τους προσβάλουμε. Τελεία και παύλα. Θα παίρνετε τηλέφωνο, θα ενημερώνετε το κυλικείο και θα δίνετε τις παραγγελίες έξω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου