Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Εξαλλος ο Γ. Μπαλαούρας με βουλευτές που παρήγγειλαν καφέδες την ώρα της συνεδρίασης

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2015
Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Γεράσιμου Μπαλαούρα προκάλεσε η κίνηση βουλευτών να παραγγείλουν καφέδες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, με τον υπάλληλο του καφενείου της βουλής, μάλιστα να μπαίνει μέσα στην αίθουσα για να τους σερβίρει.

«Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται τώρα, να παραγγέλνουμε και να έχουμε διακοπή του ομιλητή. Θα παρακαλούσα μετά τον κ. Σταϊκούρα να περιμένετε και να πάρετε τις παραγγελίες και όταν τελειώνει ένας συνάδελφος να φέρνετε τις παραγγελίες μέσα» είπε ο κ. Μπαλαούρας απευθυνόμενος στον υπάλληλο του καφενείου.

«Να επανέλθουμε στο προηγούμενο καθεστώς. Είχε κάτι καφέδες έξω» είπε ο Μάκης Βορίδης με τον κ. Μπαλαούρα να απαντά: «Ακόμα καλύτερα, δεν το ήξερα. Θα βάλουμε σε όλες τις γωνίες έξω από την αίθουσα λόγω ανάπτυξης».Μετά το τέλος της ομιλίας του Χρήστου Σταϊκούρα ο Γεράσιμος Μπαλαούρας επανήλθε λέγοντας: «Δεν θα το επιτρέψω ξανά αυτό που συνέβη. Και έχετε ευθύνη οι βουλευτές και ιδίως της παράταξης στην οποία ανήκω και εγώ. Δεν γίνεται έτσι η κουβέντα. Μιλάνε οι εισηγητές και δεν πρέπει να τους προσβάλουμε. Τελεία και παύλα. Θα παίρνετε τηλέφωνο, θα ενημερώνετε το κυλικείο και θα δίνετε τις παραγγελίες έξω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου