Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Εξαλλος ο Γ. Μπαλαούρας με βουλευτές που παρήγγειλαν καφέδες την ώρα της συνεδρίασης

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2015
Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Γεράσιμου Μπαλαούρα προκάλεσε η κίνηση βουλευτών να παραγγείλουν καφέδες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, με τον υπάλληλο του καφενείου της βουλής, μάλιστα να μπαίνει μέσα στην αίθουσα για να τους σερβίρει.

«Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται τώρα, να παραγγέλνουμε και να έχουμε διακοπή του ομιλητή. Θα παρακαλούσα μετά τον κ. Σταϊκούρα να περιμένετε και να πάρετε τις παραγγελίες και όταν τελειώνει ένας συνάδελφος να φέρνετε τις παραγγελίες μέσα» είπε ο κ. Μπαλαούρας απευθυνόμενος στον υπάλληλο του καφενείου.

«Να επανέλθουμε στο προηγούμενο καθεστώς. Είχε κάτι καφέδες έξω» είπε ο Μάκης Βορίδης με τον κ. Μπαλαούρα να απαντά: «Ακόμα καλύτερα, δεν το ήξερα. Θα βάλουμε σε όλες τις γωνίες έξω από την αίθουσα λόγω ανάπτυξης».Μετά το τέλος της ομιλίας του Χρήστου Σταϊκούρα ο Γεράσιμος Μπαλαούρας επανήλθε λέγοντας: «Δεν θα το επιτρέψω ξανά αυτό που συνέβη. Και έχετε ευθύνη οι βουλευτές και ιδίως της παράταξης στην οποία ανήκω και εγώ. Δεν γίνεται έτσι η κουβέντα. Μιλάνε οι εισηγητές και δεν πρέπει να τους προσβάλουμε. Τελεία και παύλα. Θα παίρνετε τηλέφωνο, θα ενημερώνετε το κυλικείο και θα δίνετε τις παραγγελίες έξω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου