Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Στημένο το Αρμενία - Αλβανία

!Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2015

"Βόμβα" στα θεμέλια του Euro 2016 έβαλε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αρμενίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, καθώς αποκάλυψε πως ο αγώνας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ήταν στημένος!
Η Αλβανία είχε επικρατήσει με 3-0 της Αρμενίας εκτός έδρας. Ένα αποτέλεσμα που την έστειλε στην τελική φάση του Euro 2016 για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Παρόλα αυτά, μετά τη λήξη της αναμέτρησης υπήρξαν... ψίθυροι πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν "προκαθορισμένο". Η Αλβανική Ομοσπονδία το διέψευσε κατηγορηματικά, όμως λίγους μήνες αργότερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αρμενίας, αποκάλυψε, με δήλωσή του σε ΜΜΕ της χώρας πως το παιχνίδι ήταν όντως στημένο!
"Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πλέον, μένει να δούμε αν θα τεθεί εν αμφιβόλω η συμμετοχή της Αλβανίας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου