Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Αιφνιδιαστικό προσκλητήριο από Αλ. Τσίπρα για «εθνικό διάλογο»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2015

Αιφνιδιαστικό προσκλητήριο από Αλ. Τσίπρα για «εθνικό διάλογο»
Σε "εθνικό διάλογο" καλεί τις πολιτικές δυνάμεις και όλους τους υγιείς παράγοντες της χώρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με στόχο να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα και να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή. Σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής", ο κ. Τσίπρας ανοίγει τα χαρτιά του και δίνει το στίγμα των επόμενων κινήσεών του.
Ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι και να πετύχει την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αναγνωρίζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο και ότι οι αναγκαίες μάχες πρέπει να δοθούν σε πολλαπλά επίπεδα. Με τη συνέντευξή του δίνει συνέχεια στην πρωτοβουλία που ανέλαβε επισκεπτόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, όπου έθεσε ακριβώς την αναγκαιότητα του "εθνικού διαλόγου" και της συναίνεσης, ζητώντας μάλιστα τη βοήθειά του. Μάλιστα θέτει και ορισμενα κρίσιμα ζητήματα στα οποία πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση, όπως η Παιδεία, η αναθεώρηση του Συντάγματος, το Προσφυγικό, το ασφαλιστικό.
Καθόλου τυχαίο δεν είναι το «προσκλητήριο» σε εθνικό διάλογο καθώς και σε άλλη συνέντευξή του στην «Αυγή» ο πρωθυπουργός αναφέρεται ξανά σε μείζονα θέματα της χώρας που πρέπει να τύχουν συνεννόησης με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Η κίνηση αυτή δημιουργεί ερωτηματικά καθώς από τη μια ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται να ζητά τη στήριξη των άλλων κομμάτων στα σημαντικά αυτά θέματα αλλά από την άλλη απορρίπτει σενάρια οικουμενικών κυβερνήσεων κ.λπ.
Είναι γεγονός άλλωστε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πίεση καθώς οι διαγραφές βουλευτών και η αποχώρηση Σακελλαρίδη δημιουργούν καταστάσεις οριακής πλειοψηφίας στη Βουλή. Με δεδομένες τις κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται ο κ. Τσίιπρας εμφανίζεται να επιζητά στήριξη από άλλους πολιτικούς χώρους οι οποίοι ωστόσο έχουν διαμηνύσει ότι δεν προτίθενται να γίνουν «δεκανίκια» του πρωθυπουργού.
Πηγή: Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου