Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Ενοπλος άνοιξε πυρ στο Κολοραντο - Τουλάχιστον εννέα τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Κολοράντο Σπρινγκς στην πολιτεία του Κολοράντο στις ΗΠΑ, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα από κλινική οικογενειακού προγραμματισμού. Σύμφωνα με το Associated Press, τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ενώ το Reuters μεταδίδει ότι οι αρχές φοβούνται ότι ο ένοπλος κρατάει ομήρους.
ΗΠΑ: Ενοπλος άνοιξε πυρ στο Κολοραντο - Τουλάχιστον εννέα τραυματίες
Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Κάθριν Μπάκλεϊ ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στους τραυματίες είναι και τέσσερις αστυνομικοί. 
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλα μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να συλλάβουν τον ένοπλο. «Το αστυνομικό τμήμα επιβεβαιώνει τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και αγνώστου αριθμού πολιτών, η κατάσταση ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί» γράφει tweet της τοπικής αστυνομίας, το οποίο προσθέτει ότι το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ενημερωθει για το περιστατικό στο Κολοράντο. 
«Δεν γνωρίζουμε ακόμα τους λόγους και να κίνητρα πίσω από αυτή την εγκληματική πράξη και δεν γνωρίζουμε αν το “Planned Parenthood” ήταν ο πραγματικός στόχος αυτής της επίθεσης» γράφει ανακοίνωση της κλινικής «Planned Parenthood Rocky Mountain». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου