Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Σήμερα στις 1:00μ.μ.συνεδριάζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2015

Σε νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι, θα συνεχιστεί ο πόλεμος ευθυνών για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας.
Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει άγνωστη η στάση που θα τηρήσει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και επικεφαλής της ΚΕΦΕ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, την παραίτηση του οποίου έχουν ζητήσει και οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί του κόμματος.
Το απόγευμα της Κυριακής πληροφορίες έκαναν λόγο και για επικείμενη παραίτηση του διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τσιμάρα.
Στελέχη της ΝΔ επεσήμαναν πως θα πρέπει άμεσα να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσει το ρήγμα που παρουσιάστηκε και να επανέλθει η ηρεμία στην παράταξη, ενώ στη Λεωφόρο Συγγρού τίθενται επί τάπητος και όλα τα πιθανά σενάρια της επόμενης ημέρας, ώστε να περιοριστεί κατά το δυνατόν το πολιτικό κόστος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι υποψήφιοι αρχηγοί αντάλλαξαν πυρά με τους Αδωνι Γεωργιάδη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα να στρέφονται τόσο κατά Ανδρέα Παπαμιμίκου όσο και κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος πάντως δεν απάντησε, άμεσα τουλάχιστον, στα πυρά.
Φιάσκο για το οποίο υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο, κατήγγειλε πρώτος ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «η σημερινή εικόνα δεν τιμά τη Νέα Δημοκρατία». «Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους που πρέπει να αναζητηθούν και να παραιτηθούν» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «μαύρη σελίδα στην ιστορία του κόμματος» και ζήτησε την παραίτηση του γραμματέα του κόμματος και προέδρου της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου. Παράλληλα, πρότεινε να αναλάβει προσωρινή πρόεδρος της ΝΔ η Μαριέττα Γιαννάκου.
Τις παραιτήσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Ανδρέα Παπαμιμίκου ζήτησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, κάνοντας λόγο για «αδιανόητα πράγματα που προσβάλουν τον κόσμο της παράταξης».
Την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής «ακόμα και σήμερα» ζήτησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Πλακιωτάκης. «Παρότι γνωρίζουμε τους υπεύθυνους δεν είναι ώρα καταλογισμού ευθυνών. Προτείνω την άμεση σύγκληση, ακόμα και απόψε, του αρμόδιου οργάνου», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης.
Αμεση σύγκληση της ΚΟ ζήτησαν 16 ευρωβουλευτές και βουλευτές της ΝΔ με επιστολή τους. Την εν λόγω επιστολή υπογράφουν οι: Λευτέρης Αυγενάκης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αθανάσιος Δαβάκης, Θεόδωρος Φορτσάκης, Μαρία Αντωνίου, Χρήστος Μπουκώρος, Κωνσταντίνος Βλάσσης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Στέργιος Γιαννάκης, Γιώργος Γεωργαντάς,Ελίζα Βόζενμπεργκ, Βασίλης Γιόγιακας, Μαρία Σπυράκη, Γιώργος Κασαπίδης και Χρήστος Κέλλας.
Αμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έχουν ζητήσει επίσης ο Νίκος Δένδιας, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο Λευτέρης Αυγενάκης.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου