Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Τρικούβερτο γλέντι από τους Ηλείους της Νέας Υόρκης

Βραβεύτηκαν δύο εκλεκτοί εργάτες του Συλλόγου
το ζεύγος Νίκος και Δήμητρα Σινοπούλου.


Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Πανηλεικού Συλλόγου Νέας Υόρκης κ. Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος  με το ζεύγος Σινοπούλου

Ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Υόρκης είχε το ετήσιο γλέντι του “Dinner Dance” το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2015 στο πολυτελές κέντρο Terrace on the Park.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου βραβεύτηκαν δύο ακούραστοι εργάτες του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης ο κύριος Νίκος Σινόπουλος από την Αμαλιάδα και η σύζυγός του Δήμητρα.
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η κυρία Ξανθή Σπανόπουλος, ένα από τα παλιά μέλη του Συλλόγου από την περίοδο 19938-1939, 92 ετών σήμερα.
Οι Ηλειώτες της Νέας Υόρκης με τις οικογένειές τους και τους φίλους των γλέντησαν και χόρεψαν μέχρι τις πρωινές ώρες με την ορχήστρα του Θωμά Βρεττού και την Ανθή Αγγέλου.

Συγχαρητήρια στο ζεύγος Σινόπουλου και στον Πανηλειακό Σύλλογο της Νέας Υόρκης πάντα επιτυχίες, και του χρόνου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου