Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Συρίας

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2015

Με κόκκινο φαίνεται η πορεία των ρωσικών μαχητικών και στο πράσινο τετράγωνο το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε. Η μπλε γραμμή αποτυπώνει τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας (από τουρκικό στρατιωτικό έγγραφο).
ΗΠΑ: Το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Συρίας
Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Συρίας, μετά από σύντομη παραβίαση του εναέριου χώρου της Τουρκίας, σύμφωνα με δηλώσεις αμερικανού αξιωματούχου, ο οποίος μίλησε στο Reuters υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.
Ο αξιωματούχος ανέφερε ότι αυτή η αξιολόγηση βασίζεται στην ανίχνευση του θερμικού αποτυπώματος του ρωσικού αεροσκάφους.
Επίσης, τουρκικό έγγραφο (κάτω) που έφερε στην δημοσιότητα το Wikileaks αναφέρει ότι το ρωσικό μαχητικό βρέθηκα στον εναέριο χώρο της Τουρκίας μόνο για 17 δευτερόλεπτα πριν δεχτεί τα πυρά του τουρκικού αεροσκάφους. Και προσθέτει ότι αυτό έπεσε στην συριακή πλευρά των συνόρων.
Επίσης, σημειώνει ότι το ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο μόνο για περίπου ένα μίλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου