Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Συρίας

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2015

Με κόκκινο φαίνεται η πορεία των ρωσικών μαχητικών και στο πράσινο τετράγωνο το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε. Η μπλε γραμμή αποτυπώνει τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας (από τουρκικό στρατιωτικό έγγραφο).
ΗΠΑ: Το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Συρίας
Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Συρίας, μετά από σύντομη παραβίαση του εναέριου χώρου της Τουρκίας, σύμφωνα με δηλώσεις αμερικανού αξιωματούχου, ο οποίος μίλησε στο Reuters υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.
Ο αξιωματούχος ανέφερε ότι αυτή η αξιολόγηση βασίζεται στην ανίχνευση του θερμικού αποτυπώματος του ρωσικού αεροσκάφους.
Επίσης, τουρκικό έγγραφο (κάτω) που έφερε στην δημοσιότητα το Wikileaks αναφέρει ότι το ρωσικό μαχητικό βρέθηκα στον εναέριο χώρο της Τουρκίας μόνο για 17 δευτερόλεπτα πριν δεχτεί τα πυρά του τουρκικού αεροσκάφους. Και προσθέτει ότι αυτό έπεσε στην συριακή πλευρά των συνόρων.
Επίσης, σημειώνει ότι το ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο μόνο για περίπου ένα μίλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου