Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Συρίας

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2015

Με κόκκινο φαίνεται η πορεία των ρωσικών μαχητικών και στο πράσινο τετράγωνο το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε. Η μπλε γραμμή αποτυπώνει τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας (από τουρκικό στρατιωτικό έγγραφο).
ΗΠΑ: Το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Συρίας
Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι το ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Συρίας, μετά από σύντομη παραβίαση του εναέριου χώρου της Τουρκίας, σύμφωνα με δηλώσεις αμερικανού αξιωματούχου, ο οποίος μίλησε στο Reuters υπό το καθεστώς της ανωνυμίας.
Ο αξιωματούχος ανέφερε ότι αυτή η αξιολόγηση βασίζεται στην ανίχνευση του θερμικού αποτυπώματος του ρωσικού αεροσκάφους.
Επίσης, τουρκικό έγγραφο (κάτω) που έφερε στην δημοσιότητα το Wikileaks αναφέρει ότι το ρωσικό μαχητικό βρέθηκα στον εναέριο χώρο της Τουρκίας μόνο για 17 δευτερόλεπτα πριν δεχτεί τα πυρά του τουρκικού αεροσκάφους. Και προσθέτει ότι αυτό έπεσε στην συριακή πλευρά των συνόρων.
Επίσης, σημειώνει ότι το ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο μόνο για περίπου ένα μίλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου