Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Νέο κτηματομεσητικό γραφείο BILL KAFKAS Real Estate

Για την αγορά ή πώληση σπιτιού, διαμερίσματος, πολυκατοικίας, επαγγελματικού κτιρίου καθώς και για πώληση ή αγορά επιχειρήσεων, τηλεφωνήστε στη κτηματομεσητική εταιρεία BILL KAFKAS Real Estate.
Μιλήστε Ελληνικά ή Αγγλικά.

BILL KAFKAS Real Estate 978-835-1455. 

Αγορές και πωλήσεις σε όλη την Αμερική (ΗΠΑ). Το κτηματομεσητικό γραφείο BILL KAFKAS Real Estate έχει άδεια και όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την κυβέρνηση. Ο Βασίλης Καυκάς και οι συνεργάτες του έχουν πείρα δεκάδων ετών στα κτηματομεσητικά και μπορούν να σας εξυπερετήσουν

Τηλεφωνήστε σήμερα για τη δωρεάν εκτίμηση του ακινήτου σας.
Εάν εσείς, συγγενείς σας ή φίλοι σας θέλετε να πωλήσετε ή να αγοράσετε επικοινωνήστε σήμερα με την BILL KAFKAS Real Estate.

Δωρεάν συμβουλές 978-835-1455

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου