Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Γενική απεργία την Πέμπτη

  Ξέρετε κάτι;

Θα απεργίσουμε κι εμείς τη Πέμπτη 

    Στο κάτω κάτω εσείς τους ψηφίζετε   
Μιά ζωή γκρίνια.  Τι κάνουν οι Αμερικάνοι, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι... είναι καιρός οι Έλληνες στην Ελλάδα να κοιτάξουν τα δικά τους προβλήματα και να ενδιαφερθούν για το σήμερα και το αύριο.

Πανελλαδική απεργία προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τις 3 Δεκεμβρίου 2015.
Στην απεργία αναμένεται να συμμετάσχουν όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
Οι δημοσιογράφοι σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ, θα απεργήσουν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, από τις 6:00 της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου έως τις 6:00 της επομένης 3 Δεκεμβρίου.
Τη συμμετοχή της στην Πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 3 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ΠΝΟ κατά τη συνεδρίασή της την περασμένη Παρασκευή. Τα πλοία θα ακινητοποιηιούν στα λιμάνια όλης της χώρας από τις 00:01 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 23:59 το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Σε ό,τι αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 30/11, για να αποφασίσουν την μορφή της κινητοποίησής τους.
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν προκηρύξει 24ωρη πανυγειονομική απεργία για την Τετάρτη 02/12 και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Υγείας, ενώ θα συμμετάσχουν και στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 3/12.
Πηγή: cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου