Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτη είδηση, ο John Kerry θα επισκεφθεί την Ελλάδα

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, 2015

Αποκλειστικό του paneliakos.com

Στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Έκτακτη επίσκεψη στην Αθήνα θα κάνει ο Τζων Κέρυ την εβδομάδα που μας έρχεται. Το θέμα των προσφύγων έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει κοινωνικό πρόβλημα και όχι μόνο.
Τα νησιά του Αιγαίου είναι γεμάτα από “ταλαίπωρους” και τυχοδιώκτες από τη Συρία και μαζί με αυτούς και άλλοι, επί το πλείστον Ιρακινοί, Κούρδοι και Τούρκοι. Δεν αντέχουν άλλο τα νησιά αλλά ούτε και η Ελλάδα. Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση περνάει δύσκολες ώρες και η επίσκεψη του Κέρυ έχει πολύ μεγάλη σημασία. 


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου