Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτη είδηση, ο John Kerry θα επισκεφθεί την Ελλάδα

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, 2015

Αποκλειστικό του paneliakos.com

Στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Έκτακτη επίσκεψη στην Αθήνα θα κάνει ο Τζων Κέρυ την εβδομάδα που μας έρχεται. Το θέμα των προσφύγων έχει γίνει μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει κοινωνικό πρόβλημα και όχι μόνο.
Τα νησιά του Αιγαίου είναι γεμάτα από “ταλαίπωρους” και τυχοδιώκτες από τη Συρία και μαζί με αυτούς και άλλοι, επί το πλείστον Ιρακινοί, Κούρδοι και Τούρκοι. Δεν αντέχουν άλλο τα νησιά αλλά ούτε και η Ελλάδα. Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση περνάει δύσκολες ώρες και η επίσκεψη του Κέρυ έχει πολύ μεγάλη σημασία. 


Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου