Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Το ουκρανικό ακροδεξιό τάγμα «Αζόφ» που ετοιμάζεται να πολεμήσει τους Ρώσους στο πλάι των τζιχαντιστών


Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015

Συμμαχίες εν όψη για τον Γ' Παγκόσμιο;

AZOV UKRAINE


Το μίσος που τρέφουν για την Ρωσία είναι τεράστιο και δεν παραλείπουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Είναι το ακροδεξιό ουκρανικό τάγμα των «Αζόφ», το οποίο έχει διαπράξει μία σειρά από ωμότητες στην Ουκρανία.
Ο ηγέτης τους, Αντρέι Μπιλέτσκι, όπως μεταδίδει το sputniknews μίλησε στο TV Channel 112 της Ουκρανίας για τα σχέδια των Αζόφ. Σύμφωνα με αυτά προτίθενται να μεταβούν στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν τους Ρώσους στο πλευρό των τζιχαντιστών.
azov ukraine
Ο Μπιλέτσκι εκτιμά ότι οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας επιδεινώθηκαν δραματικά μετά την κατάρριψη του ρωσικού Πολεμικού Αεροσκάφους. Κατά τον ίδιο η Τουρκία θα πρέπει να επιδιώξει την υποστήριξη της Ουκρανίας και το αντίστροφο απέναντι στην Ρωσία.
«Μπορώ να πω ότι οι Αζόφ θα μπορούσαν να στείλουν την διεθνή τους λεγεώνα στη Συρία προκειμένου να αγωνιστούν ενάντια στον δυτικό συνασπισμό», τόνισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου