Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Το ουκρανικό ακροδεξιό τάγμα «Αζόφ» που ετοιμάζεται να πολεμήσει τους Ρώσους στο πλάι των τζιχαντιστών


Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015

Συμμαχίες εν όψη για τον Γ' Παγκόσμιο;

AZOV UKRAINE


Το μίσος που τρέφουν για την Ρωσία είναι τεράστιο και δεν παραλείπουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Είναι το ακροδεξιό ουκρανικό τάγμα των «Αζόφ», το οποίο έχει διαπράξει μία σειρά από ωμότητες στην Ουκρανία.
Ο ηγέτης τους, Αντρέι Μπιλέτσκι, όπως μεταδίδει το sputniknews μίλησε στο TV Channel 112 της Ουκρανίας για τα σχέδια των Αζόφ. Σύμφωνα με αυτά προτίθενται να μεταβούν στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν τους Ρώσους στο πλευρό των τζιχαντιστών.
azov ukraine
Ο Μπιλέτσκι εκτιμά ότι οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας επιδεινώθηκαν δραματικά μετά την κατάρριψη του ρωσικού Πολεμικού Αεροσκάφους. Κατά τον ίδιο η Τουρκία θα πρέπει να επιδιώξει την υποστήριξη της Ουκρανίας και το αντίστροφο απέναντι στην Ρωσία.
«Μπορώ να πω ότι οι Αζόφ θα μπορούσαν να στείλουν την διεθνή τους λεγεώνα στη Συρία προκειμένου να αγωνιστούν ενάντια στον δυτικό συνασπισμό», τόνισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου