Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Το ουκρανικό ακροδεξιό τάγμα «Αζόφ» που ετοιμάζεται να πολεμήσει τους Ρώσους στο πλάι των τζιχαντιστών


Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015

Συμμαχίες εν όψη για τον Γ' Παγκόσμιο;

AZOV UKRAINE


Το μίσος που τρέφουν για την Ρωσία είναι τεράστιο και δεν παραλείπουν να το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Είναι το ακροδεξιό ουκρανικό τάγμα των «Αζόφ», το οποίο έχει διαπράξει μία σειρά από ωμότητες στην Ουκρανία.
Ο ηγέτης τους, Αντρέι Μπιλέτσκι, όπως μεταδίδει το sputniknews μίλησε στο TV Channel 112 της Ουκρανίας για τα σχέδια των Αζόφ. Σύμφωνα με αυτά προτίθενται να μεταβούν στη Συρία προκειμένου να πολεμήσουν τους Ρώσους στο πλευρό των τζιχαντιστών.
azov ukraine
Ο Μπιλέτσκι εκτιμά ότι οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας επιδεινώθηκαν δραματικά μετά την κατάρριψη του ρωσικού Πολεμικού Αεροσκάφους. Κατά τον ίδιο η Τουρκία θα πρέπει να επιδιώξει την υποστήριξη της Ουκρανίας και το αντίστροφο απέναντι στην Ρωσία.
«Μπορώ να πω ότι οι Αζόφ θα μπορούσαν να στείλουν την διεθνή τους λεγεώνα στη Συρία προκειμένου να αγωνιστούν ενάντια στον δυτικό συνασπισμό», τόνισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου