Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Κοτζιάς προς Ντόρα: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου

«Eίστε καθηγητής στο Χάρβαρντ και Οξφόρδη. Ναι ή όχι;»


Κοτζιάς προς Ντόρα: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου
Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση του υπουργού Εξωτερικών με την πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Η κ. Μπακογιάννη αμφισβήτησε στοιχεία από το βιογραφικό του κ.Κοτζιά με τον υπουργό να αντικρούει τις κατηγορίες μιλώντας για απωθημένο έρωτα.
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2015
H πρώην υπουργός αμφισβήτησε ότι έχει υπάρξει καθηγητής στα πανεπιστημία του Χάρβαρντ και της Οξφόρδης με τον Νίκο Κοτζιά να απαντά ότι παραμένει καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πειραιά (σε αναστολή) και ότι στα Ιδρύματα του εξωτερικού έχει διδάξει με διαφορετικό αντικείμενο.

«Οι κύριοι που υπερασπίζετε και οι οποίοι με ύβρεις λένε ότι τάχα δεν δίδασκα στα πανεπιστήμια λέγεται ότι είναι άνθρωποι της οικογένειάς σας. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε στιλ ανακρίσεων. Οι άνθρωποί σας μου έχουν πει πιο σκληρά πράγματα. Το επόμενο στάδιο θα είναι αθλιότητες για την προσωπική μου ζωή. Αυτοί καταδικάστηκαν από το δικαστήριο το 2013. Τις τελεσίδικα καταδικασμένες συκοφαντίες τους τις αναπαράγεται και τις υιοθετείτε» είπε ο υπουργός.

Εγώ θέλω να μου πείτε αν είστε καθηγητής στο Χάρβαρντ και Οξφόρδη. Ναι ή όχι;» επανήλθε η Ντόρα Μπακογιάννη, για να εισπράξει την απάντηση ότι «έχετε καταπιεσμένο έρωτα, αλλά εγώ δεν θα ανταποκριθώ ούτε στην εχθρότητα σας».

Κατά τα άλλα, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου