Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Κοτζιάς προς Ντόρα: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου

«Eίστε καθηγητής στο Χάρβαρντ και Οξφόρδη. Ναι ή όχι;»


Κοτζιάς προς Ντόρα: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου
Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση του υπουργού Εξωτερικών με την πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Η κ. Μπακογιάννη αμφισβήτησε στοιχεία από το βιογραφικό του κ.Κοτζιά με τον υπουργό να αντικρούει τις κατηγορίες μιλώντας για απωθημένο έρωτα.
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2015
H πρώην υπουργός αμφισβήτησε ότι έχει υπάρξει καθηγητής στα πανεπιστημία του Χάρβαρντ και της Οξφόρδης με τον Νίκο Κοτζιά να απαντά ότι παραμένει καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πειραιά (σε αναστολή) και ότι στα Ιδρύματα του εξωτερικού έχει διδάξει με διαφορετικό αντικείμενο.

«Οι κύριοι που υπερασπίζετε και οι οποίοι με ύβρεις λένε ότι τάχα δεν δίδασκα στα πανεπιστήμια λέγεται ότι είναι άνθρωποι της οικογένειάς σας. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε στιλ ανακρίσεων. Οι άνθρωποί σας μου έχουν πει πιο σκληρά πράγματα. Το επόμενο στάδιο θα είναι αθλιότητες για την προσωπική μου ζωή. Αυτοί καταδικάστηκαν από το δικαστήριο το 2013. Τις τελεσίδικα καταδικασμένες συκοφαντίες τους τις αναπαράγεται και τις υιοθετείτε» είπε ο υπουργός.

Εγώ θέλω να μου πείτε αν είστε καθηγητής στο Χάρβαρντ και Οξφόρδη. Ναι ή όχι;» επανήλθε η Ντόρα Μπακογιάννη, για να εισπράξει την απάντηση ότι «έχετε καταπιεσμένο έρωτα, αλλά εγώ δεν θα ανταποκριθώ ούτε στην εχθρότητα σας».

Κατά τα άλλα, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου