Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Hurriyet: «Συνέλαβαν 50 Τούρκους επιχειρηματίες στη Ρωσία»

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2015
ΓΙΑ...ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ομάδα Τούρκων επιχειρηματιών φέρεται να κρατείται από τις ρωσικές αρχές για ψευδείς δηλώσεις σε σχέση με το σκοπό του ταξιδιού τους στην Ρωσία, γράφει η Hurriyet.

Εν μέσω του ψυχροπολεμικού κλίματος που προκάλεσε η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία, μια ομάδα περίπου 50 Τούρκων επιχειρηματιών που βρισκόταν στην ρωσική πόλη Κρασνοντάρ για μια διεθνή αγροτική έκθεση, συνελήφθησαν στις 25 Νοεμβρίου, σύμφωνα με έναν εκ των συλληφθέντων που μίλησε στο CNN Türk.
Οι επιχειρηματίες που παρουσιάστηκαν σήμερα στο δικαστήριο, «θα παραμείνουν υπό κράτηση επί 10 μέρες προτού απελαθούν», ενώ σε κάθε ένα επεβλήθη στον καθένα πρόστιμο 4.000 ρουβλίων με την αιτιολογία ότι ως λόγο του ταξιδιού τους στην Ρωσία είχαν δηλώσει τον τουρισμό ενώ βρισκόταν στην χώρα για εμπορικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου