Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Με τον Αη Βασίλη ο νέος Πρόεδρος. Στις 13 Δεκεμβρίου οι εκλογές στη ΝΔ

Παραιτείται από πρόεδρος ο Μεϊμαράκης

(χαράς τη μεγάλη απώλεια)

Μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ αποφασίστηκε ότι θα προχωρήσουν άμεσα οι διάδικασίες εξεύρεσης νέας εταιρείας που θα αναλάβει το έργο της διαδικασίας εκλογής προέδρου, με στόχο, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διεξαγωγή των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου.
Την Τρίτη το απόγευμα (19:00) θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega ανέφεραν ότι στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΚΟ ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος και μεταβατικός πρόεδρος θα αναλάβει ο γραμματέας της ΚΟ και μέλος της ΚΕΦΕ Γιάννης Πλακιωτάκης. 
Με ανακοίνωσή τους τα μέλη της ΚΕΦΕ «εκφράζουν την οφειλόμενη συγγνώμη τους στα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τα προβλήματα που ανέκυψαν και οδήγησαν στην αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας».
«Καθοριστικό εμπόδιο στη διεξαγωγή των χθεσινών εκλογών ήταν τα τεχνικά προβλήματα, που οφείλονταν στην εταιρία, η οποία, παρά τις διαβεβαιώσεις προς την ΚΕΦΕ, ακόμη και μέχρι το Σάββατο το απόγευμα, δεν ανταποκρίθηκε στις συμβατικές της υποχρεώσεις».
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, όπως επισημαίνετα στην ανακοίνωση, «τα μέλη της ΚΕΦΕ επεσήμαναν αδυναμίες και, για αυτό το λόγο, αποφάσισαν την αναδιάρθρωση υπηρεσιών του κόμματος, αλλά και τη σύσταση επιτροπών παρακολούθησης της εξέλιξης του έργου, που με βάση τα χρονοδιαγράμματα θα αναφέρονται συνεχώς στην ΚΕΦΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου