Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Οδηγός απορριμματοφόρου ο δήμαρχος της Γαύδου

O δήμαρχός της Γαύδου βάζει τα γυαλιά σε άλλους τοπικούς "αρχοντες".

Εσύ ξέρεις που είναι η Γαύδος;   Εάν Ναι, Μπράβο.   Εάν Όχι, τότε να μάθεις γιατί λένε ότι το υπέδαφος έχει πολύ αέριο και πετρέλαιο.  Είναι ένα μικρό νησί νότια της Κρήτης.

Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 2011
Οδηγός απορριμματοφόρου αλλά και λεωφορείου είναι ο δήμαρχος της Γαύδου!
Παράλληλα, στα έργα έργα συντήρησης του οδικού δικτύου εργάζεται ο αντιδήμαρχος και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι γραμματέας στο δήμο, σύμφωνα με το αftodioikisi.gr.
"Εμείς αγαπάμε τον τόπο μας και κάνουμε ό, τι μπορούμε", δήλωσε ο δήμαρχος της Γαύδου Στρατής Λαμπάκης.
"Περιμέναμε έναν οδηγό για το λεωφορείο αλλά τα ΚΤΕΛ δεν μας τον έστειλαν. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους επισκέπτες - έρχονται 60 με 80 άτομα την ημέρα- χωρίς μεταφορικό μέσο και έτσι ανέλαβα καθήκοντα οδηγού. Εννέα με δώδεκα το πρωί είμαι στο δήμο. Και δώδεκα με δέκα στο λεωφορείο", λέει ο ίδιος. "Αν είναι κάτι επείγον βρίσκω κάποιο κενό προκειμένου να πάω στο δήμο για να λύσω το πρόβλημα", συμπλήρωσε.
"Παρότι δεν μας μείωσαν τα κονδύλια δεν μπορούμε να κάνουμε προσλήψεις με αποτέλεσμα ο δήμος να μην μπορεί να λειτουργήσει", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου