Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

Ο τυφώνας Αϊρίν πλησιάζειΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ
Ο τυφώνας Ειρήνη έφτασε στις παραλιακές περιοχές των ανατολικών ακτών και συνέχεια προχωρεί προς τα βόρεια. Στις 11:00 χθες το βράδυ ήταν στην Βόρεια Καρολίνα και θα ανέβει προς την μετά Βιρτζίνια, Μέριλαντ, Νέα Ιερσέη, Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνιας, Νέα Υόρκη και Βοστώνη.
Η πορεία του τυφώνα είναι βόρεια παραλιακά. Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι όταν θα πιάσει ξηρά για τα καλά τότε η ταχύτητά του θα αρχίσει να κατεβαίνει.
Να σημειώσουμε ότι η περιοχές που θα περάσει ο τυφώνας είναι πυκνοκατοικημένος αφού στη Φιλαδέλφεια ζουν 6 εκατομμύρια κόσμος, 18 εκατομμύρια στη Νέα Υόρκη και 4,5 εκατομμύρια στη Βοστώνη. Οι υπόγειοι σιδηρόδρομοι στη Νέα Υόρκη θα αναστείλουν την λειτουργία τους από το μεσημέρι του Σαββάτου το ίδιο θα γίνει και σε υπόγειες σήραγγες αυτοκινητοδρόμων. Ο Δήμαρχος της Νέα Υόρκης ζήτησε να εκκενωθούν οι περιοχές που βρίσκονται πλησίον της θάλασσας ή σε υψόμετρο κάτω της επιφάνειας της θάλασσας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η πορεία του τυφώνα έχει κάνει κλείσειι λίγο προς τα αριστερά οπότε το “μάτι” του τυφώνα θα είναι μεταξύ Γούστερ (Worcester) καιΣπρίνγκφιλνττ (Springfield) Massachusetts. Αυτό δεν σημένει ότι η Βοστώνη θα βρεθεί εκτός της πορείας του τυφώνα αλλά στην ανατολική Μασαχουσέτη η ταχύτητα των ανέμων θα είναι κάπως μικρότερη.
Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Duval Patrick, έκανε έκτακτο συμβούλιο και έθεσε σε επιφυλακή χιλιάδες άνδρες και γυναίκες της πολιτοφυλακής ενώ ζήτησε από τους κατοίκους να λάβουν έκτακτα μέτρα πριν έρθει ο τυφώνας.
Υπάρχει έκτακτο δελτίο ειδήσεων που ενημερώνει το κόσμο να παραμείνουν στα σπίτια τους από τα χαράματα της Κυριακής μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου