Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο τυφώνας Αϊρίν πλησιάζει



ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ
Ο τυφώνας Ειρήνη έφτασε στις παραλιακές περιοχές των ανατολικών ακτών και συνέχεια προχωρεί προς τα βόρεια. Στις 11:00 χθες το βράδυ ήταν στην Βόρεια Καρολίνα και θα ανέβει προς την μετά Βιρτζίνια, Μέριλαντ, Νέα Ιερσέη, Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνιας, Νέα Υόρκη και Βοστώνη.
Η πορεία του τυφώνα είναι βόρεια παραλιακά. Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι όταν θα πιάσει ξηρά για τα καλά τότε η ταχύτητά του θα αρχίσει να κατεβαίνει.
Να σημειώσουμε ότι η περιοχές που θα περάσει ο τυφώνας είναι πυκνοκατοικημένος αφού στη Φιλαδέλφεια ζουν 6 εκατομμύρια κόσμος, 18 εκατομμύρια στη Νέα Υόρκη και 4,5 εκατομμύρια στη Βοστώνη. Οι υπόγειοι σιδηρόδρομοι στη Νέα Υόρκη θα αναστείλουν την λειτουργία τους από το μεσημέρι του Σαββάτου το ίδιο θα γίνει και σε υπόγειες σήραγγες αυτοκινητοδρόμων. Ο Δήμαρχος της Νέα Υόρκης ζήτησε να εκκενωθούν οι περιοχές που βρίσκονται πλησίον της θάλασσας ή σε υψόμετρο κάτω της επιφάνειας της θάλασσας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η πορεία του τυφώνα έχει κάνει κλείσειι λίγο προς τα αριστερά οπότε το “μάτι” του τυφώνα θα είναι μεταξύ Γούστερ (Worcester) καιΣπρίνγκφιλνττ (Springfield) Massachusetts. Αυτό δεν σημένει ότι η Βοστώνη θα βρεθεί εκτός της πορείας του τυφώνα αλλά στην ανατολική Μασαχουσέτη η ταχύτητα των ανέμων θα είναι κάπως μικρότερη.
Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Duval Patrick, έκανε έκτακτο συμβούλιο και έθεσε σε επιφυλακή χιλιάδες άνδρες και γυναίκες της πολιτοφυλακής ενώ ζήτησε από τους κατοίκους να λάβουν έκτακτα μέτρα πριν έρθει ο τυφώνας.
Υπάρχει έκτακτο δελτίο ειδήσεων που ενημερώνει το κόσμο να παραμείνουν στα σπίτια τους από τα χαράματα της Κυριακής μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου